Neymar Copa America’da yok

Ekim ayındaki milli maç arasında Brezilya takımıyla çıktığı karşılaşmada dizinden ağır bir sakatlık geçiren yıldız futbolcu Neymar, Copa America'da ülkesi adına mücadele edemeyecek.

Spor 21 Aralık 2023
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Neymar Copa America'da yok.

Neymar’ın kariyerini tanımlayan kavramlardan biri sakatlık. Barcelona, PSG ve şimdi de El Hilal takımında başı sakatlık belasından kurtulamayan yıldız futbolcu, dizinden yaşadığı problem nedeniyle kulüp sezonunu kapamıştı.

Neymar, ekim ayındaki milli arada Brezilya Milli Takımı’yla çıktığı karşılaşmada ağır bir sakatlık yaşadı. Bu sakatlık Neymar’ın yalnızca kulüp kariyeri için belirleyici olmayacak. Çapraz bağı kopması yaşayan oyuncu hakkında milli takım doktoru Rodrigo Lasmar açıklamada bulundu.

90 milyon euro'luk Neymar sezonu kapattı90 milyon euro’luk Neymar sezonu kapattı

Lasmar “Henüz çok erken. Daha çabuk toparlanmak için atılması gereken adımları atlayıp gereksiz riskler almanın bir manası yok. Beklentimiz Neymar’ın ağustos ayında Avrupa’da 2024 sezonunun başında geri dönmeye hazır olması. Sabırlı olmamız gerekiyor. Dokuz aydan önce geri dönüşten bahsetmek erken” ifadelerini kullandı.

Bu süre 14 Haziran’da başlayacak Copa America’da Neymar’ın forma giyemeyeceği anlamını taşıyor. Oyuncu Suudi Arabistan Ligi ekiplerinden El Hilal’e 90 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Neymar, Jorge Jesus’un çalıştırdığı takım için toplamda 5 maçta boy gösrermiş ve 1 gol atıp 3 asist yapmıştı.

Neymar'ın ailesi dehşeti yaşadı! Kızını kaçırmaya çalıştılarNeymar’ın ailesi dehşeti yaşadı! Kızını kaçırmaya çalıştılar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.