Fenerbahçe’de Fred yoksa puan kaybı var

Brezilyalı futbolcu Fred'den sakatlık ve ceza nedeniyle sahada olmadığı Trabzonspor, Adana Demirspor ve Galatasaray maçlarında Fenerbahçe puan kaybetti.

Spor 26 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Fred'in Süper Lig ve Avrupa'da oynadığı bütün maçları Fenerbahçe kazandı.

Galatasaray ile sahasında golsüz berabere kalan Fenerbahçe bu sezon Süper Lig’de üçüncü kez puan kaybı yaşadı. 11. haftada kendi evinde Trabzonspor’a 3-2 mağlup olan sarı lacivertliler 12. haftada Adana Demirspor deplasmanından 0-0 beraberlikle dönmüştü.

Fenerbahçe’nin toplam yedi puan kaybettiği karşılaşmaların ortak özelliği üçünde de Fred’in oynamayışı oldu. Trabzonspor ve Adana Demirspor maçlarında sakatlığı nedeniyle oynamayan Fred Galatasaray derbisinde kırmızı kart cezalısı olduğu için forma giyemedi.

Fred’in cezalı olmasıyla ilgili konuşan İrfan Can Kahveci “Fred çok kaliteli ve çok tecrübeli. Hem savunma hücum hem hücum savunma geçişlerinde çok etkili. Eksikliğini hissettik. Yerini doldurmaya çalıştım ama onun kadar olmadı. Fred bizim için önemli. Beş gün sonraki maçta var, o maçı inşallah kazanacağız” dedi.

Cezalar açıklandı: Fenerbahçeli Fred'e üç maç, İstanbulspor hükmen yenikCezalar açıklandı: Fenerbahçeli Fred’e üç maç, İstanbulspor hükmen yenik

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.