Fenerbahçe – Maccabi maçına güvenlik engeli: Litvanya’ya alındı

Spor 29 Aralık 2023
Bu haber 5 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe-Maccabi maçının adresinde güvenlik sebepli değişim.

EuroLeague’de mücadele eden Türk ekiplerinden Fenerbahçe’nin sahasında Maccabi Tel-Aviv’le oynayacağı mücadele Litvanya’ya alındı. Ligin 19. hafta mücadelesi normal şartlarda 4 Ocak Perşembe akşamı İstanbul’da oynanacaktı. Ligin ilk yarısında Maccabi’nin ev sahipliğindeki karşılaşma Belgrad’da oynanmış ve İsrail ekibinin 78-73 üstünlüğüyle sona ermişti.

Sarunas Jasikevicius yönetiminde çıkış yakalayan ve son dört maçını kazanan Fenerbahçe resmi açıklamayı internet sitesinden yaptı. Kulüp “Takımımız Fenerbahçe Beko ile Maccabi Playtika arasında 4 Ocak Perşembe günü Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanması gereken Turkish Airlines EuroLeague 19. hafta müsabakası yetkililerce alınan güvenlik tedbirleri dolayısıyla farklı ülkede oynanacaktır. Tedbir odaklı verilen bu karar doğrultusunda Kulübümüz ve EuroLeague yetkililerince yapılan araştırma ve görüşmeler neticesinde yerel otoriteler tarafından bu müsabakanın oynanmasına izin verilen, ilgili tarihte uygunluğu bulunan ve EuroLeague müsabaka kriterlerini karşılayabilen Litvanya’nın Panevezys şehrindeki Kalnapilio Arena’nın ev sahipliği yapmasına karar verilmiştir” dedi.

Yapılan açıklamada maç için bilet alan taraftarların yaşayabileceği mağduriyetin giderilmesiyle alakalı duyurunun da yakın zamanda resmi internet sitesinden yapılacağı belirtildi.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.