Beşiktaş’ın planı tutmadı! NAC Breda duyurdu

Teknik direktör arayışındaki Beşiktaş'ın görüştüğü Giovanni van Bronckhorst, NAC Breda'yı çalıştıran Jean-Paul van Gastel ile birlikte gelmek istiyor. Hollanda takımından konuyla ilgili resmi açıklama geldi.

Spor 7 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Beşiktaş yönetimi teknik direktörlük için Giovanni van Bronckhorst ve Jean-Paul van Gastel ile görüşüyor.

Beşiktaş, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yolların ayrılmasının ardından hoca arayışlarına başladı. Siyah-Beyazlılar, Hollandalı çalıştırıcı Giovanni van Bronckhorst ile görüşmelerde bulundu.

Beşiktaş’a gelmeye sıcak bakan Hollandalı teknik direktör, yanına yardımcı antrenör olarak Jean -Paul van Gastel’i istedi. Siyah-Beyazlılar bu nedenle NAC Breda’yı çalıştıran Hollandalı ile temasa geçti. Ancak Hasan Arat istediği sonucu alamadı.

Beşiktaş hâlâ evde yok... Aynı skor aynı hüzünBeşiktaş hâlâ evde yok… Aynı skor aynı hüzün

Hollanda 2. Ligi’nde mücadele eden NAC Breda, Jean-Paul van Gastel’in Beşiktaş’a gitmeyeceğini açıkladı. Kulübün yaptığı resmi açıklamada, “Bu sezon yükselme yarışında mümkün olduğu kadar uzun süre kalmak istiyoruz ve kulüp olarak bunun için her seviyede çok çalışıyoruz. Bu arayışta artık antrenörümüzle ilgili çekişmelerle dikkatimizin dağılmasını istemiyoruz” denildi.

Rıza Çalımbay Samet Aybaba'nın telefonunu açmadıRıza Çalımbay Samet Aybaba’nın telefonunu açmadı

NAC Breda’nın hedefi play-offlar

Hollanda 2. Ligi’nde geride kalan 20 haftada 9 galibiyet elde eden NAC Breda, dört beraberlik ve yedi mağlubiyet alarak, 31 puan topladı. Play-offlar’a katılarak Hollanda Ligi’ne dönmek isteyen NAC Breda, ligin 9’uncu sırasında yer aldı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.