Halil Umut Meler dönüşü olay başkanın takımıyla yapacak

15. haftadaki Ankaragücü - Rizespor maçından beri görev almayan Halil Umut Meler İstanbulspor - Konyaspor karşılaşmasını yönetecek. İstanbulspor, başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu'nun kararıyla Trabzonspor karşılaşmasında sahadan çekilmişti.

Spor 12 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Halil Umut Meler sahalara döndü.

Futbol Federasyonu ligin 20. haftasında düdük çalacak hakemleri duyurdu. 15. haftada oynanan Ankaragücü – Rizespor maçından sonra eski Ankaragücü Başkanı Faruk Koca’nın yumruklu saldırısına uğrayan ve elmacık kemiği kırılan Halil Umut Meler sahalara dönüyor. 11 Aralık tarihindeki o maçtan beri düdük çalmayan Meler 14 Ocak Pazar saat 13.30’da İstanbulspor’un Konyaspor’u ağırlayacağı karşılaşmayı yönetecek.

İstanbulspor 17. hafta maçında Trabzonspor’la karşılaşmış, maçın 68. dakikasında Trabzonspor’u 2-1 öne geçiren golün öncesinde faul olduğunu düşünen başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu kulübeye inerek takımı sahadan çekmişti. Olaylı Ankaragücü – Rizespor maçından sonra ara verilen ligde tekrar başlayan ilk mücadelede bunların yaşanması gündem olmuştu. 10haber’in 9 Ocak tarihli haberinde belirttiği gibi (Haberi bu link üzerinden okuyabilirsiniz) Meler İstanbulspor’un Konyaspor’u ağırladığı, küme düşme hattını yakından ilgilendiren karşılaşmayla yeşil sahalara dönecek.

O kadar soğuk yoktu ama Galatasaray yine de buz kesti!O kadar soğuk yoktu ama Galatasaray yine de buz kesti!

Şampiyonluk adaylarına Numanoğlu ve Karaoğlan

Şampiyonluk için iddialı iki ekip Galatasaray ve Fenerbahçe’nin karşılaşmalarındaki hakemler de belli. 14 Ocak Pazar akşamı Gaziantep FK’ya konuk olacak Fenerbahçe’nin maçında Tugay Kaan Numanoğlu görev alacak. 15 Ocak Pazartesi günü Kayserispor’u ağırlayacak Galatasaray’ın mücadelesindeyse Atilla Karaoğlan düdük çalacak.

Fernando Santos yönetiminde ilk maçına çıkacak olan Beşiktaş’ın Karagümrük’ü ağırlayacağı mücadeleyi Mert Güzenge yönetecek. Antalyaspor ve Trabzonspor’un Akdeniz’de oynayacağı maçta da Bahattin Şimşek görev yapacak.

Sivasspor Galatasaray'a çelme taktıSivasspor Galatasaray’a çelme taktı

Haftanın diğer maçlarının hakemleri:

Hatayspor-Pendikspor: Muhammet Ali Metoğlu
Ankaragücü-Kasımpaşa: Ömer Faruk Kurtay
Başakşehir-Alanyaspor: Arda Kardeşler
Rizespor-Adana Demirspor: Volkan Bayarslan
Samsunspor-Sivasspor: Burak Şeker

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.