Kadın futbolunda şiddetin faturası çıktı

23 Aralık 2023'te yapılan ve ALG Spor'un 4-1 kazandığı Galatasaray kadın futbol ligi maçından sonra yaşananlarla ilgili karar çıktı. Ev sahibi ekibe bir maç seyircisiz, Galatasaray'a 10 bin TL para cezası verildi.

Spor 14 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
ALG Spor futbolcuları 4-1'lik galibiyetten sonra bu pozu verdi.

23 Aralık 2023’te ALG Spor ile Galatasaray arasında oynanan ve 4-1 ev sahibinin üstünlüğüyle biten Kadın Futbol Süper Ligi maçının ardından büyük olaylar çıktı. Maçta devamlı karşılıklı söz dalaşı yaşandı.

Son düdükle birlikte ev sahibi takımdan Andrijana Trisic, Galatasaray yedek kulübesine doğru koştu ve rakip oyunculara bir hareket yaptı

Buna öfkelenen Galatasaraylı futbolcular ALG Spor oyuncusunu kovalamaya başladı. Taşkınlığa izin vermek istemeyen  ALG Sporlu Galatasaraylı sporcu ile idarecilerin çabasısonuç vermedi. Olaylar uzun süre devam etti.

Olaylarla ilgili verilen ceza da belirlendi. ALG Spor oyuncusu Andrijana Trisic’ten savunma istenirken Manyima Stevelmans bir maç takımında forma giyemeyecek. ALG Spor’a bir maç seyircisiz oynama, Galatasaray’a da 10 bin TL para cezası verildi.

TFF, Süper Lig'de üç haftalık programı açıkladı: Trabzonspor - Galatasaray maçı 21 Ocak'taTFF, Süper Lig’de üç haftalık programı açıkladı: Trabzonspor – Galatasaray maçı 21 Ocak’ta

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.