Buffalo’da kar fırtınası, kar partisine dönüştü

NFL'de wildcard maçları dün gece oynanan iki karşılaşmayla bitti. Buffalo Bills, Pittsburgh Steelers'ı 31-17 yenerken Tampa Bay Buccaneers, Philadelphia Eagles'ı 32-9'la geçti.

Spor 16 Ocak 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Bills, konferans yarı finalinde.

Amerikan Futbolu Ligi NFL’de wildcard karşılaşmaları tamamlandı ve konferans yarı finalistleri belli oldu. Dün gece oynanan iki karşılaşmadan ilki Buffalo Bills ve Pittsburgh Steelers arasındaydı. Kar fırtınasının etkili olduğu Buffalo’da söz konusu karşılaşma pazartesi gecesine ertelendi. Gönüllü taraftarların da katılımıyla karşılaşma öncesi stadyumun belli bölümlerinde kar temizliği yapıldı.

Enteresan bir atmosferde oynanan mücadeleye çok etkili başlayan Buffalo 21-0 öne geçti. Daha sonra skoru 21-14’e kadar getiren Pittsburgh rakibine daha fazla yaklaşamadı, maç 31-17 tamamlandı. Buffalo’nun bulduğu touchdownlar sonrası tribünlerden yükselen kartopları görsel bir şöleni ortaya çıkardı.

Philadelphia darmadağın

Sezona ilk 11 maçının 10’unu kazanarak başlayan 2023 finalisti Philadelphia Eagles, formunu kaybetti ve wildcard maçında adeta dağıldı. Ekip son 6 maçında 5 kez kaybederek çıktığı Tampa Bay karşısında 32-9’la bozguna uğradı. Baker Mayfield önderliğindeki Tampa bu galibiyetle adını konferans yarı finaline yazdırdı.

İşte NFL’de konferans yarı final eşleşmeleri:

AFC

Baltimore Ravens – Houston Texans 21 Ocak Pazar 00.15

Kansas City Chiefs – Buffalo Bills 22 Ocak Pazartesi 02.30

NFC

San Francisco 49ers – Green Bay Packers 21 Ocak Pazar 04.15

Detroit Lions – Tampa Bay Buccaneers 21 Ocak Pazar 23.00

Miami, Kansas'ta buz kesti... Stroud ve Texans'ın rüyası sürdüMiami, Kansas’ta buz kesti… Stroud ve Texans’ın rüyası sürdü

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.