Evet, şef!: ‘The Bear’ kadrosu genişliyor, Bob Odenkirk de mutfakta

İzleyicileri bir sandviç dükkanın mutfağına davet eden 'The Bear'ın ikinci sezonun dair yeni bilgiler geliyor. Mutfakta bu kez nasıl oyunlar dönecek öğrenmek için haziranı bekleyeceğiz ancak görünen o ki mutfak ekibi genişliyor. 'Better Call Saul' oyuncusu Bob Odenkirk, diziye konuk olacak.

Kültür Sanat 28 Nisan 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Dünyanın en iyi restoranlarında şeflik yapmış genç bir adam, kardeşinin ani ölümüyle küçük ve salaş bir sandviç dükkanının başına geçerse ne olur?

Baş döndürücü bir hızla bu sorunun cevabını gösteren  ‘The Bear’ geçen yılın en sevilen dizilerinden biri olmuştu. Disney+ kataloğunda yer alan diziye gelen yoğun ilgi ve olumlu eleştirilerin üzerinden çok vakit geçmedi ki, ikinci sezon haberi de geldi.

Mutfakta bu kez nasıl oyunlar dönecek  öğrenmek için haziran ayını bekleyeceğiz ancak görünen o ki mutfak ekibi genişliyor. ‘Breaking Bad’ ve ‘Better Call Saul’ dizileriyle tanınan oyuncu Bob Odenkirk, dizinin kadrosunda. Odenkirk’in canlandıracağı karakterin detayları gizli tutuluyor, ancak oyuncunun diziye konuk olarak katılacağı söyleniyor. 

Seyircileri Chicago’da bir sandviç dükkanın mutfağına davet eden dizinin başrolünde ‘Utanmaz/Shameless’ dizisinden hatırlayacağınız Jeremy Allen White yer alıyor. White’ın dizideki başarılı performansı, White’a En İyi Erkek Oyuncu ödülü kazandırmıştı. Kadroda White’a Ebon Moss-Bachrach, Ayo Edebiri, Lionel Boyce, Abby Elliott, and Liza Colón-Zayas, Edwin Gibson ve Matty Matheson da eşlik ediyor.

Spoiler vermek gibi olmasın ancak ilk sezonun sürprizli finali düşünüldüğünde mutfağa eklenecek sürpriz isimlerin de artmasını bekleyebiliriz. Daha fazla ipucu öğrenmek isterseniz, yeni sezon fragmanı keşfedilmeyi bekliyor.

https://youtu.be/uT83zodlLJY

Netflix kesenin ağzını açtı: Kore yapımlarına 2.5 milyar dolarNetflix kesenin ağzını açtı: Kore yapımlarına 2.5 milyar dolar

 

 

 

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.