Ferdi Kadıoğlu: Bu sene çok kötü maçım yok

Fenerbahçe’nin 23 yaşındaki futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, "Her oyuncu kupalar kazanmak ister. Bunun için futbol oynuyoruz. Türkiye kupası'nda finale çıktığımız için herkes çok mutlu. Ligde de hala yarışın içindeyiz" dedi.

Spor 29 Mayıs 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Ferdi'den hem kendi formu hem de takımla alakalı açıklama geldi.

Fenerbahçe’nin bu sene büyük çıkış yapan futbolcusu Ferdi Kadıoğlu, özellikle son haftada skora yaptığı katkıyla dikkat çekiyor. Avrupa devlerinin maçlarını izlemeye geldiği ve yakaladığı çıkışla Fenerbahçe taraftarının gözbebeklerinden biri haline dönüşen yıldız, sezon değerlendirmesi niteliğinde açıklamalar yaptı.

Ferdi Kadıoğlu, kupada istedikleri noktada olduklarını bu durumun kendilerini mutlu ettiğini, ligde ise rakiplerinin puan kaybını bekleyeceklerini belirtti. Ferdi, “Her oyuncu kupalar kazanmak ister. Bunun için futbol oynuyoruz. Finale çıktığımız için herkes çok mutlu. Ligde de hala yarışın içindeyiz. Bizim yapmamız gereken şey odaklanmış şekilde işimizi yapmaya devam etmek. En iyi şekilde hazırlanmalı ve devam etmeliyiz. Umarım sezon sonunda kupalar kazanırız” dedi.

Michy Batshuayi hâlâ şampiyonluğa inanıyorMichy Batshuayi hâlâ şampiyonluğa inanıyor

 

Ferdi Kadıoğlu geldiği ilk zamanlarda uyum aşamasını atlattığını, artık ülkeyi ve Samandıra’yı çok iyi bildiğini söyledi. Fenerbahçe’de 5. sezonunu geçiren oyuncu son haftalarda artan skor katkısına da değinerek, “Bu sene çok sayıda kötü maçım yok. Bu sebepten dolayı mutluyum. Son haftalarda da asist ve gol anlamında takımıma katkılar sağlıyorum. Umarım sezon sonuna kadar bu şekilde devam ederim” diye konuştu.

Futbolcu konuşmasına şöyle devam etti:  “Her zaman vücudunuzu dinlemeniz gerekiyor. Bir acı hissettiğinizde ya da kendinizi iyi hissetmediğinizde bunu doktorlarınızla, fizyoterapistlerinizle paylaşmanız gerekiyor. Onlar bizlere çok yardımcı oluyorlar. Aynı zamanda çok da iyi masörlerimiz var, onlar da bize yardımcı oluyor. Bunun dışında sağlıklı beslenmeye ve iyi uyumaya çalışıyorum. Ama en önemli şeyin insanın kendi vücudunu dinlemesi olduğunu düşünüyorum. İyi hissediyorsanız veya hissetmiyorsanız bunu her zaman paylaşmanız gerekiyor.”

Ferdi Kadıoğlu, Sivasspor Türkiye Kupası maçında açılış golünü attı.

Saha içinde takımın hem iyi hem kötü zamanda birlik olabilmesinin öneminden bahseden oyuncu, lig yarışında Antalyaspor maçına odaklandıklarını söyledi. Deplasmanda oynanan Sivasspor maçında kaptanlık pazubandını takan ve o maçta verdiği gol katkısıyla dikkat çeken Kadıoğlu, “Benim için çok gurur verici bir andı bu takımın kaptanı olmak. Kaptanlık bandını takmak çok büyük bir onur. Ben normalde çok fazla konuşan, konuşmalar yapan bir kaptan değilim ama saha içerisinde her zaman elimden gelenin en iyisini yaparım, sonuna kadar savaşırım. Belki ileride daha sık olur” dedi.

Kaybetmekten nefret ettiğini söyleyen Ferdi, sezon sonu için taraftarlardan destek istedi. Bu sezon toplam 45 maça çıkan Ferdi Kadıoğlu, 4 gol attı ve 4 asist yaptı.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.