Başakşehir’de Caner Erkin kararı

Fenerbahçe’ye karşı oynanan Türkiye Kupası finalinde oyundan erken alınan Caner Erkin son derece sinirlenmişti. Erkin’in sinirli hali üzerine Başkan Göksel Gümüşdağ’dan kabul edilebilir bir hareket olmadığını söylemişti. Başakşehir, oyuncuyla yollarını ayırdı.

Spor 15 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Başakşehir'de Caner Erkin'le ve Adnan Januzaj'la yollar ayrıldı.

Başakşehir’in sol bekte görev yapan milli oyuncusu Caner Erkin, takımının Fenerbahçe’yle oynadığı Türkiye Kupası final mücadelesinde oyundan erken alındı. Fenerbahçe ilk yarım saat içinde 2 farklı üstünlüğü yakaladıktan sonra Emre Belözoğlu, 34. dakikada Serdar Gürler, Caner Erkin ve Lucas Biglia’yı oyundan alırken Adnan Januzaj, Eden Karzev ve Lucas Lima yerlerine dahi oldu. Erkin kenara gelirken Belözoğlu’nun uzattığı eli geri çevirmese de sinirli hali göze çarptı.

Milliyet’ten Atilla Gökçe’ye konuşan Başkan Göksel Gümüşdağ konuyla alakalı olarak “Bir yıllık sözleşme ile gelmişti. Sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasını istiyordu. Bu hareket kulübümüze ve hocasına karşıdır. Ben bu olaya olumlu bakamam. Gereği yapılacaktır” şeklinde konuştu.

9 yıllık hasret bitti... Türkiye Kupası Fenerbahçe'nin9 yıllık hasret bitti… Türkiye Kupası Fenerbahçe’nin

Caner, geçtiğimiz sezonun devre arasında transfer olduğu Başakşehir’de 10 maça çıkmış ve bu maçlarda 2 asist yapmıştı. Başakşehir, yapılan resmi açıklamaya göre oyuncuyla yollarını ayırdı.

Januzaj’a da veda edildi

Başakşehir aynı zamanda devre arası transfer döneminde Sevilla’dan kiralık olarak kadroya katılan Adnan Januzaj’ın da takımına geri döndüğünü açıkladı. 28 yaşındaki oyuncu Başakşehir formasını 17 maçta giydi, 3 gol ve 3 asist yaptı.

Arkadaşları sahada onlar düğünde oynadı!Arkadaşları sahada onlar düğünde oynadı!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.