Zidane: Geri dönmek istiyorum

Fransız futbol efsanesi Zinedine Zidane, teknik direktörlüğe geri dönmek istediğini belirtti.

Spor 26 Haziran 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Zidane, teknik direktörlüğe dönmek istediğini belirtti.

Fransa futbolunun en ikonik isimlerinden ve dünya futbol tarihinin gördüğü en özel orta saha oyuncularından biri olan Zinedine Zidane, Haziran 2021’de Real Madrid’den ayrıldığı günden bu yana herhangi bir takımı çalıştırmadı. Zidane, eski evinde yaptıklarıyla tarihe geçmiş ve Şampiyonlar Ligi’ni üst üste 3 kez kazanan tarihteki ilk teknik direktör olmuştu.

Zidane, teknik direktörlüğe dönmek istediğini açıkladı. Fransız kaynak Telefoot’a konuşan efsane, “Yüksek seviyedeki adrenalini özledim mi diye soracak olursanız, kesinlikle! Dışarıdan bakınca farklı görünüyor. İki senedir sahalardan uzağım ancak döneceğim zaman yaklaşıyor. Ne isteyip ne istemediğimi çok iyi biliyorum. Bu verdiğim ara ne zaman bitmesi gerekirse o zaman bitecek ve umarım yakında takım çalıştırmaya başlayacağım” dedi.

Bir garip transfer iddiası... Sergio Ramos yüzde 43 İnegölspor'da!Bir garip transfer iddiası… Sergio Ramos yüzde 43 İnegölspor’da!

Zidane açıklamalarında LaLiga’dan İngiltere’ye kadar birçok ligi takip ettiğini ve maçları izlediğini vurguladı. Fransız, favori oyuncuları sorulduğunda ise eski öğrencileri Luka Modric ve Karim Benzema’nın ismini söyledi. Deneyimli hocanın Kylian Mbappe’nin ismini anmaması dikkat çekti.

Zidane’ın adı an itibarıyla hoca arayışlarını sürdüren dünya devi PSG ile anılmıştı. Efsane, antrenörlük kariyerinde 3 Şampiyonlar Ligi, 2 FIFA Dünya Kulüpler Kupası, 2 UEFA Süper Kupası, 2 LaLiga ve 2 İspanya Süper Kupası kazandı.

Barcelona'dan sonra Miami... Busquets ile Messi buluştuBarcelona’dan sonra Miami… Busquets ile Messi buluştu

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.