Galatasaray, EuroLeague takımından transfer yaptı

Galatasaray, EuroLeague ekibi Valencia Basket ile yollarını ayıran 26 yaşındaki Amerikalı guard Jonah Radebaugh ile anlaşma sağladı. İşte basketbolda günün transfer haberleri...

Spor 2 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
ABD'li Jonah Radebaugh'ın Karadağ pasaportu da bulunuyor.

Basketbolda iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Webencestando’nun haberine göre Galatasaray geçtiğimiz sezonu EuroLeague ekibi Valencia’da geçiren Karadağlı guard Jonah Radebaugh ile anlaştı. 26 yaşındaki oyuncu gelecek sezon sarı kırmızılı formayı giyecek.

Beşiktaş, Bursaspor'u transfer etti!Beşiktaş, Bursaspor’u transfer etti!

Jonah Radebaugh geçtiğimiz sezon İspanyol ekibi ile EuroLeague’de 34 karşılaşmada maç başı 17.7 dakika süre alırken; 5.7 sayı, 1.4 asist, 1.6 ribaunt ortalamarı ile mücadele etti. Yüzde 35 üçlük ortalaması tutturan ABD’li oyuncunun Karadağ pasaportu da bulunuyor. Galatasaray Nef şimdiye kadar iki imzasını açıkladı. Sarı-Kırmızılılar daha önce Anadolu Efes’ten Buğrahan Tuncer ve Fenerbahçe Beko’dan İsmet Akpınar ile sözleşme imzalamıştı. Galatasaray’ın aynı zamanda yakın zamanda Nanterre 92’de forma giyen Boşnak uzun forvet Miralem Halilovic ve Darüşşafaka forması giyen forvet Akwasi Yeboah’nın transferlerini resmi olarak duyurması bekleniyor.

Ayber Olmaz geçen sezon Merkezefendi Belediyespor’da forma giymişti.

Ayberk Olmaz Manisa yolcusu

Manisa Büyükşehir Belediyespor, en son Yukatel Merkezefendi Belediyesi’nde forma giyen Ayberk Olmaz’la anlaştı. Manisa Büyükşehir Belediyespo, 26 yaşındaki oyuncuyla 1 yıllık sözleşme imzaladı. Ayberk Olmaz Fenerbahçe altyapısından yetiştikten sonra TED Ankara Kolejliler, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Galatasaray, Afyon Belediyespor, Bursaspor ve son olarak Merkezefendi Belediyesi’nde forma giydi. Başantrenörlük görevine Ahmet Kandemir’i getiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, daha önce Berke Atar, Sinan Sağlam, Daron Russell, Dorukhan Engindeniz ve Ryan Luther’i transfer etmişti. Manisa temsilcisi, kadrosundaki isimlerden Mustafa Baki Görür, Pako Cruz ve Berkay Sinirlioğlu’yla da tekrar anlaştı.

Sloukas yıktığı Fenerbahçe'ye geri mi dönecek? Kevin Punter, Obradovic için kaldıSloukas yıktığı Fenerbahçe’ye geri mi dönecek? Kevin Punter, Obradovic için kaldı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.