Bu gece son gecemizdi: Elton John’dan veda

76 yaşındaki Elton John, kariyerine veda turnesinin son konserini verdi. İsveç'te sahne alan şarkıcı 'Bennie And The Jets' şarkısıyla geceyi başlattı, duygusal vedasında seyircilere dokunaklı bir şekilde teşekkür etti: "Daima zihnimde, kalbimde ve ruhumda kalacaksınız."

Kültür Sanat 10 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı

Elton John veda turnesinin son konserini verdi. 76 yaşındaki sanatçı, 2018’de duyurduğu ‘Farewell Yellow Brick Road’ adlı turu kapsamında dünya genelinde sahne aldı. Veda turnesinin son konseri ise Stockholm’de gerçekleşti. bu büyük veda turunun 330. konseriydi.

İki buçuk saat süren konser boyunca 23 şarkı seslendiren John, alametifarikası haline gelen güneş gözlükleriyle sahneye çıktı, ‘Bennie And The Jets’ şarkısıyla geceyi başlattı. Konser boyunca hayranlarına duygusal mesajlar verdi, teşekkür etti: “Size konser vermek benim hayat enerjim oldu. Daima zihnimde, kalbimde ve ruhumda kalacaksınız.”

Chris Martin’den sürpriz: ‘Tüm müzisyenler sana minnettar’

Elton John’un duygusal vedasında şarkıcıya da süprizler yapıldı. Coldplay grubunun solisti Chris Martin, kariyeri boyunca diğer sanatçılara yaptığı katkılar için müzisyene teşekkür etmek amacıyla sürpriz bir mesaj gönderdi: “Sana destek olduğun, ilham verdiğin tüm gruplar ve sanatçılar adına teşekkür ederiz. Yaptığın her şey ve her zaman nazik olduğun için minnettarız, seni çok seviyoruz.”

Şarkıcı, son performansını ‘Goodbye Yellow Brick Road’ şarkısıyla bitirdi. Artık bir daha asla turneye çıkmayacağını doğruladı, ama tüm kapıları kapatmadı, gelecekte tek seferlik bir şey yapabileceğini belirtti, “Aileme, oğullarıma, eşime, her şeye minnettar olmak istiyorum. Bunun hakkını verdim” dedi.

John’un vedası, şimdiye kadar en yüksek hasılat elde eden konser turlarından biri oldu. Billboard dergisi, bilet satışlarının 900 milyon dolar  seviyesine ulaştığını belirtiyor.

Özkan Uğur veda etti: İşte şimdi ele güne karşı yapayalnızızÖzkan Uğur veda etti: İşte şimdi ele güne karşı yapayalnızız

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.