Britney Spears’ın anı kitabı ‘İçimdeki Kadın’ ekimde raflarda

Britney Spears'ın hayatına ve iniş çıkışlı kariyerine odaklanan anı kitabından haberler var. 'İçimdeki Kadın' başlıklı kitap, 24 Ekim'de, Gallery Books etiketiyle yayınlanacak. Tüm zamanların en çok dinlenen şarkıcılarından Spears'ın hikayesini, hiç bilinmeyen yönleriyle öğrenme vakti.

Kültür Sanat 13 Temmuz 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
42 yaşındaki Britney Spears'ın iki çocuğu var.

Müzik listelerinin zirvesinden düşmeyen hitlere imza attı, şarkıları dillerden düşmedi, magazin peşini hiç bırakmadı. Büyük aşklar  -ve büyük ayrılıklar- yaşadı. 2008 yılından bu yana, hem kişisel hayatı hem de iş ve finansal hakları konusunda söz sahibi değildi. On yıldan fazla bir süre boyunca tüm yasal hakları babası ve avukatlarındaydı.  En sonunda yasal vesayeti altında yaşamaktan kurtuldu. Her şey yolunda gibi görünüyordu. Evlendi, sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanmaya başladı. Lakin bu kez de akıl sağlığının yerinde olmadığı iddiaları yükseldi, madde bağımlısı olduğu öne sürüldü.

Bu, tüm zamanların en önemli pop ikonlarından Britney Spears’ın hikayesi. Şimdi bu hikayeyi, hiç bilinmeyen yönleriyle öğrenme vakti. Üstelik bizzat Spears’tan. Britney Spears’ın hayatına odaklanan bir kitap haberi, babası James Spears’ın üzerindeki vesayetinin sona ermesinden hemen sonra geldi. Açıklamanın şartları henüz açıklanmadı ancak bir kaynak Variety’e rekor kıran bu anlaşmanın 15 milyon dolar değerinde olduğunu söyledi.

Nihayet kitabın ne zaman yayınlanacağı açıklandı. Spears nihayet  kitabı için nihayet bir tarih belirledi. ‘İçimdeki Kadın’ başlıklı kitap, 24 Ekim’de, Gallery Books etiketiyle yayınlanacak. Şarkıcı, haberi sosyal medya hesabından paylaştığı bir video ile duyurdu.

Yayınevinin internet sitesinde kitap, “Olağanüstü bir içtenlik ve mizahla yazılmış olan Spears’ın çığır açan kitabı, müziğin ve aşkın kalıcı gücünü ve sonunda bir kadının kendi hikayesini kendi terimleriyle anlatmasının önemini aydınlatıyor” cümleleriyle tanıtıldı.

Raf Gezgini: Aşkın peşinde koşanlar, düşenler ve diğerleriRaf Gezgini: Aşkın peşinde koşanlar, düşenler ve diğerleri

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.