‘Gladyatör’ün yeni yıldızı Paul Mescal, rol arkadaşı Pedro Pascal’dan korkmuş!

Ridley Scott’un epik aksiyon filmi ‘Gladyatör' geri dönüyor. Devam filminin başrol oyuncusu Paul Mescal, set günlerini ve rol arkadaşı Pedro Pascal ile tanışma anısını anlattı. Yeni projesinin şu ana kadar içinde yer aldığı en büyük film olduğunu söyledi.

Kültür Sanat 29 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
Devam filmi, ilk filmin bitiminden yıllar sonra başlayacak ve Lucius’un yetişkin bir adam olarak hikayesini anlatacak.

Ridley Scott’un epik aksiyon filmi ‘Gladyatör’ geri dönüyor. Gladyatör dövüşlerinin ve savaş sahnelerinin yanı sıra, Roma İmparatorluğu’nun sosyal ve politik yapısını da ele alan film, 20 yılı aşkın sürenin ardından yeni bir hikaye ve oyuncu kadrosuyla seyirci karşısına gelecek.

Filmin başrolünde son olarak ‘Güneş Sonrası/ Aftersun’ ile En İyi Erkek Oyuncu Oscar adaylığı kazanan Paul Mescal yer alıyor. Mescal, Maximus ve sevgilisi Lucilla’nın oğlu Lucius’u canlandıracak. Devam filmi, ilk filmin bitiminden yıllar sonra başlayacak ve Lucius’un yetişkin bir adam olarak hikayesini anlatacak. Devam filminde yer alan bir diğer yıldız ise son olarak BluTV’nin fenomen dizisi ‘Last of Us’ta yer alan oyuncu Pedro Pascal.

İlk filmin yıldızı Crowe, ‘Gladyatör’deki rolüyle En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ını kazanmıştı.

‘İlk andan itibaren onun ağırlığını hissettim’

‘Gladyatör 2’nin çekimleri Oyuncular Birliği grevi nedeniyle dursa da başrol Mescal, rol arkadaşı Pedro Pascal’la ilk karşılaşma anlarını anlattı, sete çıktıkları andan itibaren itibaren Pedro Pascal’ın ağırlığını hissettiğini, hatta ilk başta yanına tek başına gidemeyecek kadar stresli olduğunu ve ilk diyalog için konuşmayı onun başlattığını söyledi: “Onun yanına gitmekten çok korkuyordum. Geldi ve çok samimi görünüyordu. Onunla takılmayı gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum” diye konuştu.

Yeni projesinin şu ana kadar içinde yer aldığı en büyük film olduğunu söyleyen Mescal, çok heyecanlı olduğunu ve filmin gerçekten iyi yazılmış olduğunu da belirtiyor. Öte yandan Mescal, ‘Gladyatör’ yıldızı Russell Crowe ile iletişime geçmediğini de açıkladı. Mescal, Crowe hakkında “Ne hakkında konuşacağımızı bilmiyorum. Ancak onun hikayelerini dinlemeyi çok isterdim” dedi.

Russell Crowe'a 'Gladyatör 2' hakkında soru sormak isterseniz ödeme yapmanız gerekebilirRussell Crowe’a ‘Gladyatör 2’ hakkında soru sormak isterseniz ödeme yapmanız gerekebilir

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.