Al Pacino’nun kariyerinde yeni bir pencere: Video klipte oynayacak

'Baba', ‘Yaralı Yüz' ve 'Kadın Kokusu' gibi filmlerinin efsanevi oyuncusu Al Pacino, Latin şarkıcı Bad Bunny'nin 'Where She Goes' adlı şarkısına çekeceği video klibinde oynayacak. Bu hamlesiyle Al Pacino, kariyerinde yeni bir sayfa açıyor.

Kültür Sanat 30 Ağustos 2023
Bu haber 1 yıl önce yayınlandı
'Baba'nın devamında Al Pacino aile reisi koltuğuna oturmuştu.

‘Baba/ Godfather’, ‘Yaralı Yüz/Scarface’, ‘Şeytanın Avukatı/The Devil’s Advocate’ gibi filmlerin  efsanevi oyuncusu Al Pacino, 82 yaşında kariyerinde yeni bir pencere açmaya hazırlanıyor. Oyuncu, Latin şarkıcı Bad Bunny’nin ‘Where She Goes’ adlı şarkısına çekeceği video klibinde oynayacak.

Bir gangster hikayesi

Aktarılanlara göre ikili, New York’taki ünlü bir İtalyan restoranında çekimler için bir araya geldi. Çekimlerde Al Pacino’ya sevgilisi Noor Alfallah da eşlik etti. Klibin hikayesinin Al Pacino’nun da unutulmaz rollerine uygun olarak gangster dünyasıyla alakalı olduğu aktarıldı. Ayrıca polisiye gerilim filmi ‘Uncunt Gems’ in iki yıldızının da projede olduğu açıklandı. Ancak projede yer alacak iki isim henüz açıklanmadı.

Michael Jackson, Whitney Houston ve Erdoğan'ın ortak noktası: Della Miles sevgisiMichael Jackson, Whitney Houston ve Erdoğan’ın ortak noktası: Della Miles sevgisi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.