Sevgili İrem, karım seks sırasında uyuyakaldı ve galiba sorun bende

Ayak fetişisti bir sevgili, düğüne iki ay kala iş arkadaşını hamile bırakan nişanlı, seks sırasında uyuyan eş... Bu hafta okurların soruları geniş bir yelpazeye yayılıyor. Cinsel sağlık uzmanı İrem Hattat yanıtlıyor.

28 Ekim 2023
Seks sırasında eşiniz uykuya dalarsa nasıl hissedersiniz? Fotoğraf: Shutterstock

İrem Hanım merhaba,

Erkek arkadaşım ayak fetişi ve söylediğine göre 13 yıldır tecrübe edinmiş biriymiş. Bana sürekli ayaklarımın çekici olduğunu düşündüğünü söylüyor hele topuklu ayakkabı giymişsem. Bu durumdan kurtulabilir mi, seans ya da tedavi yöntemi var mı bu konuda. Rica etsem bilgi verebilir misiniz efendim.

Değerli Okurum,

Demek erkek arkadaşını ayaklar, ayak parmakları ve ayak bilekleri tahrik ediyor.
Hazır ol, yorgun olduğun bir gün ayaklarına masaj yapma teklifi ve seks sırasında ayaklarının öpülmesi, emilmesi sırada. Önce şunu kendine sor: Ayaklar senin için girilmesi yasak bir bölge mi? Eğer ilişkinizde sorun yaşayacağını hissediyorsan, mesela sevgilin sürekli sekste ayaklar işin içine girmedikçe zevk ve doyum bulamıyorsa ayak fetişi terapisi gerekebilir. Tabii 13 yıl bunu yaşadıktan sonra bu terapi her şeyi bir anda çözmez. Ama rahatsızlıktan değil de alışmamaktan dolayı soruyorsan, fetişler ve cinsel tercihlerde tuhaflıklar utanılacak veya saklanacak bir şey değil ki. Gerçekten de, iki taraf da memnunsa keşfetmenin ve eğlenmenin bir yolu bile denilebilir. Böyle bir durumda, sevgilim de bazı ünlüler gibi (benim bildiğim Quentin Tarantino, Elvis Presley ) böyle bir değişiklikten hoşlanıyor der geçersin. Bu durumda önerim pedikürüne dikkat et ve bol ayak selfie’si çek.

İrem Hanım Merhaba,

Nişanlım iş arkadaşını hamile bıraktı. Düğünümüz iki ay sonra ve her şey ödendi. Beni hala sevdiğini, bir hata olduğunu söylüyor. Ancak en acı geleni o kadını ben de tanıyorum hatta evde misafir etmişliğim bile var. Hamile kaldığını söylemek için beni aradığında da aramızda çok kötü konuşmalar geçti. Çok seviyorum ama affedersem düğünde herkesin yüzüne nasıl bakarım diyorum. Ne yapmalıyım?

Değerli Okurum,

Ah şu elalem ne der yok mu… Yani evlenmek üzere olduğun adamın bir başkası ile (üstelik sosyal olarak görüştüğün birisi ile) yatıp kalkmasını ve kadını hamile bırakmasını değil de, düğünde herkesin yapacağı dedikoduyu dert ediyorsun. Zaten şu “seviyorum” lafını da anlamıyorum. Bu kadar arkandan işler çeviren, güvenini ilişkinizin en taze zamanında darma duman eden birine karşı nasıl sevgi duyguları besleyebilirsin? Kadının ilişkinizi derinden sarsacak bu önemli haberi kendi vermek istemesi de pek öyle kolay kopmayacağını gösteriyor. Her şey ödendiyse ödendi, bu ihanetle ilişkiye devam edersen bir kere artık kabul etmiş sayılacağın bir çocuk ve belki de devamı gelecek aldatmalar silsilesini göze alıyorsun demektir. Gözünün önüne her an bu kadınla görüşmek durumunda olacağını da getir ona göre karar ver. Balık baştan kokmuş bence.

Merhaba İrem Hanım,

Karım geçen gece seksin ortasında uyuyakaldı.
Galiba sorun bende. Ertesi sabah gülüp geçti ve çok yorgun olduğunu söyledi ama ben kendimi aşağılanmış ve yetersiz hissediyorum. Her zaman sağlıklı bir cinsel hayatımız olduğunu düşünüyordum ama şimdi kendi performansım da dahil olmak üzere her şey hakkında garip hissediyorum. Bir dereceye kadar anlıyorum: İkimiz de meşgulüz ve ikimiz de yorgunuz. Ama aynı hikayeyi tekrar yaşayamam. Ne yapmamı önerirsiniz?

Değerli okurum,

Belki de kadıncağız hakikaten yorgundu yahu. Seni de geri çevirmek istemedi ama sonra devam edemedi. Bence bu bir geceye takıp aranızdaki çekimin bittiğini, erkekliğine darbe geldiğini düşünme. İlk fırsatta (çocuklardan ayrı) bir gece heyecan ve tutkulu sekse geri dönebilirsin. Bir de kadıncağız neden bu kadar yorgun, bir bak bence. Yükünü hafifletmenin bir yolunu bulabilir misin? Onu dinle. Yardım edip edemeyeceğini sor. “Yaptığın her şeyi görüyorum ve derinden takdir ediyorum ve daha fazla yardım etmek isterim” demek inan bana anında orgazm etkisi yaratacaktır.

Bana cinsellikle ve ilişkilerinizle ilgili her türlü sorunuzu [email protected] adresine yazabilirsiniz. Her hafta sorularınıza cevaplarımı burada okuyabilirsiniz. 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.