Burak Yılmaz yıldız oyuncuyu idmandan kovdu

Serdar Sarıdağ'ın haberine göre Beşiktaş'ta teknik direktör Burak Yılmaz, Hırvat hücum oyuncusu Ante Rebic'i isteksiz tavırlarından ötürü antrenmandan kovdu.

Spor 30 Ekim 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
Burak Yılmaz'dan flaş karar.

Beşiktaş’ta krizlerin ardı arkası kesilmiyor. Sakatlık problemleriyle boğuşan ve özellikle savunma mevkisinde sıkıntılar yaşayan ekip, Gaziantep FK maçı öncesi bir de disiplinsizlik krizi yaşadı. A Spor yorumcusu Serdar Sarıdağ’ın haberine göre teknik direktör Burak Yılmaz, Hırvat futbolcu Ante Rebic’i disiplinsiz davranışları dolayısıyla antrenmandan kovdu.

Rebic geçtiğimiz yaz transfer döneminde Milan’dan bedelsiz olarak transfer edildi. Oyuncu fiziksel olarak hazır gelmediği ve kamp dönemini de kaçırdığı için takıma adapte olamadı. Rebic, bu sezon Beşiktaş formasıyla birçoğu yedekten gelmek üzere 9 maça çıktı. Bu maçlarda toplam 205 dakika süre alabilen Rebic gol veya asist katkısı veremedi. Beşiktaş oyuncuya 280 bin euro imza parası vermiş ve yıllık 2.5 milyon euro maaş karşılığında transferi bitirmişti.

Rosier, Aboubakar, stoperler… Eksik Beşiktaş, sahasında Gaziantep FK’yı ağırlıyorRosier, Aboubakar, stoperler… Eksik Beşiktaş, sahasında Gaziantep FK’yı ağırlıyor

Eksiklerle beraber Antep karşısına

Beşiktaş’ta Gaizantep FK maçı öncesi tam 12 eksik var. Siyah-Beyazlılar’da Aboubakar, Rosier, Tayyip Talha, Masuaku, Tayfur Bingöl, Amartey, Colley, Umut Meraş, Bailly, Mert Günok, Emrecan Uzunhan ve Salih Uçan bu maçta forma giyemeyecek.

100. yıl forması da kriz oldu

Beşiktaş, Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak bu sezon tasarlanan formalardan kırmızı zemin üstüne yıldız kabartma olanda revizyona gitti. Formanın armasındaki Türk bayrağını büyüten Kara Kartal bu şekilde satışa sundu. Aynı zamanda Beşiktaş formayı Gaziantep FK maçında da giymeyi planlıyordu. Ancak yönetim, 4 maçlık plan kapsamında TFF’ye beyaz formanın giyileceğini bildirdi. Dolayısıyla Beşiktaş, bu akşamki mücadelede 100. yıl için özel olarak tasarlanan ve daha sonra revizyona giden formasını giyemeyecekti. Bu, hem taraftarlar tarafından eleştirilen birçok krize yeni birinin eklenmesi anlamına geliyordu. Fakat gelen son haberlere göre Beşiktaş, TFF’den özel olarak izin almayı başardı. Siyah-beyazlılar bu akşamki maça 100. yıla özel formayla çıkabilecek.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.