Dilan Polat söylentisi Fatsa’yı karıştırdı: Altına hücum

Fatsa'da kuyumcu Emre Sade'nin Dilan Polat davasında gözaltına alındığına dair söylentilerin yayılması üzerine vatandaşlar emanete verdikleri altınları almak için kuyumcuya akın etti. Kuyumcu açıklama yaptı, "İşimizin başındayız."

Gündem 10 Kasım 2023
Bu haber 11 ay önce yayınlandı
"Kuyumcuya emanet altın bırakan" vatandaşlar söylenti üzerine izdiham oluşturdu.

Ordu Fatsa dün karıştı. Sabah saatlerinde ilçede kuyumculuk yapan Emre Sade’nin Dilan Polat davası nedeniyle gözaltına aldığı söylentileri yayıldı. Haberin yayılmasının ardından Fatsalı vatandaşlar kuyumcuya gelerek emanete verdikleri altınları geri almak istedi. Kalabalık gittikçe büyüdü, kuyumcunun önünde uzun kuyruklar oluştu.

Söylentilerin yayılması üzerine kuyumcu sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

“İşimizin başındayız”

Oluşan izdiham nedeniyle emniyet güçleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Kuyumcu Emre Sade çıkan dedikodular sonrası yaşanan izdiham nedeniyle açıklama yayınlandı. Emre Sade “Olumsuz bir durum yok. Gördüğünüz gibi işyerimiz açık. Her gün olduğu gibi bugün de iş yerimizi açtık, ama kötü niyetli kişilerin esnaflığımıza zarar vermek için çıkardığı dedikodu sonrası böyle bir durumla karşılaştık. İş yerimizde hizmet vermeye devam ediyoruz. İşletmemizle ilgili iftira niteliğindeki paylaşım ve yorumlar hakkında her türlü yasal hakkımızı kullanacağımızı bildiririz” dedi.

Söylentilerin yayılması üzerine kuyumcu önünde izdiham oluştu.

https://twitter.com/hdrcrd2023/status/1722687339204366554

Dilan Polat'tan sonra Şulemsi: Bu değirmenin suyu nereden peki?Dilan Polat’tan sonra Şulemsi: Bu değirmenin suyu nereden peki?

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.