Dilan Polat’ın yıldız falı

27 Aralık 2023

Kızlarla aramızda Dilan Polat ve ona benzemeye çalışan diğer fenomenleri konuşurken acaba bu kızlar neler yaşamakta olduklarının farkındalar mı, yoksa bir fantezi aleminde mi yaşamayı sürdürüyorlar diye sıkça sorduğumuz oluyor. 

Ben bu kızların hayli tuhaf davrandıklarını tutuklanan Bahar-Nihan Candan kardeşleri poliste izlerken ilk kez görmüştüm.

Düşünsenize kız gözaltına alınmış ve savcılık sorgulamasından sonra cezaevine sevk edilmek için arabaya doğru götürülüyor. Şimdi sorsam, siz bu konumda olsanız o anda nasıl göründüğünüzü ve iyi fotoğraf verip vermeyeceğinizi düşünemezsiniz herhalde değil mi?

Ama kız kardeşler başka bir alemdeydi.

Hatta biri tutuklanmadan önce yeni yaptırdığı dişleri ile çok övünüyordu. O durumda polisin arasında cezaevine giderken bile yeni dişleri görünsün diye gülümseyerek kameralara bakabiliyordu. 

Bir diğer fenomen Eylül Öztürk Amerika’dan yaptığı yayında hakkında yapılan onca suçlamayı düşüneceğine aynada saçlarını tarayıp süslenirken konuşuyordu.

Dilan Polat’ın ise biraz sonra kendisini tutuklamak için gelecek polisleri beklerken yardımcısına ‘Dışarıya bir bak bakalım magazinciler de gelmiş mi’ diye sorduğu biliniyor.

Anlayacağınız şu anda polisin elinde hatta hapiste olan bu kızların aslında nasıl bir durumda olduklarının pek farkında olmadıklarına ve kendilerine kurmuş oldukları fantezi dünyasında yaşamayı sürdürdüklerine inanıyorum.

Dilan Polat bunun son örneğini hapisten avukatı aracılığıyla temas kurduğu astroloğuna açtırdığı yıldız falıyla verdi. Astrolog Hilal Saraç’ a yıldızlarının hapisten çıkış tarihi olarak neyi gösterdiğini sorduğu öğrenildi. Onun da ‘Şubat ya da mart olabilir en çok da nisan ayında çıkarsın’ dediği ortaya çıktı.

Ben yıldız falına inanmam ama inanan kız arkadaşlarım ‘Hilal Saraç’ın dediği doğrudur, bizce de Dilan önümüzdeki yıl içinde çıkacak’ diyor.

Gördüğüm kadarıyla avukatları da buna inanıyor, hatta Dilan’ı yılbaşından da önce çıkarmak istiyorlardı diye duyulmuştu ama avukatın bu planı para aklama ve yasa dışı bahis suçlamalarının da soruşturmaya girmesi sonucunda galiba geçerli olamadı.

Kız arkadaşlarım dışında avukat grubumuz da astroloğun dediği gibi Dilan Polat’ın yeni yılda cezaevinden çıkacağını düşünüyor. İlginç olarak onlar da benim gibi Dilan’ın gerçeklikle bağlantısının kopuk olmasını avantaj olarak kullanırsa ve etrafında dönen oyunlardan habersiz olduğuna hakimi ikna edebilirse dışarıya çıkmasının mümkün olacağına inandıklarını söyledi.

Anlaşılıyor ki geride bırakacağımız bu yılın son aylarında sürekli sohbet konumuz olan fenomenleri ve Dilan Polat’ı yeni yılda da konuşmayı sürdüreceğiz.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.