Kane’in otel masrafı abartıldığı kadar değilmiş: Gecelik dört bin euro

Bayern Münih'in İngiliz golcüsü Harry Kane'in transfer olduktan sonra aylar boyu konakladığı otelin müdürü Kane'in otelde gecelik 10 bin değil dört bin euro'ya kaldığını söyledi.

Spor 2 Ocak 2024
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Harry Kane'in otel harcaması ortaya çıktı.

Bayern Münih geçen yaz Tottenham’dan İngiliz süper yıldız Harry Kane’i transfer etti. Kane ilk 15 Bundesliga maçında attığı 21 golle Bayern kariyerine hızlı bir giriş yaptı. Ligin ilk yarısını bir maç eksikle Bayer Leverkusen’in dört puan gerisinde kapatan Bayern’de Kane yalnızca golleriyle gündem olmadı.

Kane Almanya’ya transfer olduktan sonra Münih’te ev bulmakta zorlandı. Eşinin dördüncü çocuklarını dünyaya getirdikten sonra yanına taşındığı süper yıldız ligin ilk yarısı boyunca bir otelde konakladı. Kane’in söz konusu otele gecelik 10 bin euro ödediği ve bir milyon sterlinden fazla harcama yaptığı haberleri gündeme geldi. Bazı aile fertlerinin de kalmaya geldiği lüks otel odası için Kane’in o denli büyük harcamalar yapmadığı otel müdürünün açıklamalarıyla ortaya çıktı.

Harry Kane rekor kırdı, Bayern Münih üç puana uçtuHarry Kane rekor kırdı, Bayern Münih üç puana uçtu

Dominik G. Rainer “Harry’nin gecelik 10 bin euro’ya kaldığı doğru değil, geceliği dört bin euronun biraz altındaydı. Uzun süreli misafir olduğu için toplu indirimden faydalandı. Harry yaklaşık 120 metrekarelik büyük süitlerimizden Bavyera süitinde kaldı” dedi. Rainer ayrıca Harry’nin son derece mütevazı davrandığını belirterek “Çocuklar için sadece onlar oradayken özel bir şeyler yaptık. Örneğin odada oynamaları için çadırlar kurduk. Ayrıca çatı terasındaki havuzu kullanmalarına izin verildi. Ancak Harry kendisi için abartılı bir dilekte bulunmadı” dedi.

Yalan haber Kane’in işine geldi

İngiliz basınından The Sun Harry Kane’in ünlü Four Seasons Oteli’nde kaldığı haberini yazmıştı. Rainer ise Kane’in orada bir gece bile geçirmediğini belirterek süreci “Pazarlama departmanımız biraz zorlandı ama Four Seasons harika bir PR elde etti. Ama herkesin onun başka bir yerde yaşadığını düşünmesinin hoş olduğunu düşündük, Harry de öyle. Bu onun mahremiyetini sağladı. Ne de olsa gizliliğe büyük önem veriyoruz. Harry büyük süitlerimizden birinde, yaklaşık 120 metrekarelik Bavaria Süitinde kaldı. Böylece maçlardan sonra eve getirdiği tüm hat-trick topları için yer vardı. Eşi Kate dördüncü çocuklarını İngiltere’de doğurdu ve daha sonra düzenli olarak çocuklarını ziyaret etmek için Münih’e geldi. Ama Harry’nin kardeşi Charlie ve ailesi de oradaydı, aile gelip gidiyordu” diye konuştu.

Leverkusen kaçıyor, Bayern Münih kovalıyorLeverkusen kaçıyor, Bayern Münih kovalıyor

Rainer, Kane ailesinin son derece cana yakın olduğunu da belirtti. Otelin pastane şefinin beş çayı için İngiliz tariflerini araştırıp bir menü hazırladığını bunu deneyen ailenin de fazlasıyla hayran kaldığını anlattı. Rainer’in favori müşterisiyse Harry Kane değil. Söz konusu soruya müdürün cevabı: “2023 için kişisel favorim Michelle Obama’ydı.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.