Aleyna Tilki hadisesi

7 Ocak 2024

Yılbaşı gecesi evde sevgilimle kanallar arası gezinirken bir ara İbo şov’a takılmıştık. Kadını orada gördüğümden bu yana ona resmen gıcıktım…

Uzunca bir sofanın bir ucuna zorla oturtulmuş gibiydi. Çalan müziğe uymayan tuhaf hareketler yapıyordu. Meczup gibiydi o görüntüsü. Bu zavallı da kim diye sorunca sevgilim Aleyna Tilki dedi. Resmen ağzım açık kalmıştı. Orada ne yapacağını bilemeyen dağıtmış küçük bir kız gibiydi görünüm. Oysa şarkılarından daha olgun bir kadın imajı vardı bende. 

Sosyal medyada insanların açıkta bir parça çıplak et gördüğünde de kendinden geçtiğini bilmeme rağmen bu kızcağızı neden seksi bulurlar bunu anlamak benim için katiyen  mümkün değil. Şeyma subaşı için de aynen böyle düşünürüm.

O geceki görünümü ve tavırları hiç hoş değildi. Ama sonradan anladım ki bu hali yaşadıklarından kaynaklanıyor olabilirdi.

Meğer kızcağız feminist diye bildiği bazı sanatçıların onun sahneye çıkmasını engellediğini düşünüyormuş, hatta menajerine zor kullanıldığını da söylemekteymiş etrafına.

Onunla aynı menajerle çalışan Hadise bir konserinde ‘Bebeleri pistten  alalım’ diyerek Aleyna’yı iğnelemiş, yaşı Aleyna Tilki’den daha büyük olan Ece Seçkin, Hadise’ye ‘Bebeler her boku biliyor. Boşuna yapma bize lolo’ deyince işler büyümeye başlamış.

Hadise mesele daha fazla büyümeden işi kapatmak ister gibi gözükse de meseleye Doğuş’un da sürpriz biçimde katılmasıyla iş daha da büyüyecek gibi gözükmeye başladı. Doğuş Aleyna için  yapa yapa öğrenecek diyerek onu gerçeklere davet eder gibi tavır aldı.

Ancak bu gerçekler Aleyna için bir süredir  pek iyi gitmiyor gibi. Bir süredir hit şarkı çıkaramıyordu, bunun üzerine kendisine sahnede konan engeller ve menajerine yapılanlar onun sinirlerini hayli bozmuş gözüküyordu. 

Yılbaşı gecesinde orada olması da galiba İbrahim Tatlıses’in kızın yaşadıklarına kızıp onu koruma altına almasıyla açıklanabilirdi.

Dediğim gibi ben kıza o gece gıcık olduğum halde bu öğrendiklerimden sonra o görüntüsüne rağmen sempati duymaya başladım. 

Bir de tabii bir itirafım olacak bu tartışma gerçekten çok hoş ve güzeldi, ben de şık bir atışmanın daima hakkının verilmesinden yanayım.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.