Ariana Grande’den haberler var

Grammy ödüllü şarkıcı Ariana Grande yeni albümü için gün sayıyor. Geçen hafta ilk Single'ını yayınlayan Grande yeni albümü 'Eternal Sunshine'nın şarkı listesini paylaştı. Şarkıcının yedinci stüdyo albümü 8 Mart'ta yayınlanacak.

Kültür Sanat 29 Ocak 2024
Bu haber 8 ay önce yayınlandı
Grande'nin yedinci stüdyo albümü 'Eternal Sunshine' 8 Mart’ta yayınlanacak.

Şarkıcı Ariana Grande Instagram hesabından hayranlarını sevindirecek bir paylaşım yaptı. Grammy ödüllü şarkıcı yeni albümü ‘Eternal Sunshine’ için alternatif bir kapak ve şarkı listesinden bir bölüm paylaştı.

Albüme dair bilgiler ve şarkı listesi bugüne kadar gizli tutuluyordu ancak şarkıcı paylaşımında albümde 13 şarkının olacağını açıkladı. ‘Intro (end of the world)’adlı şarkının birinci, albüme ismini veren ‘Eternal Sunshine’ın ise beşinci şarkı olacağını da duyurdu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Şarkıcının yedinci stüdyo albümü ‘Eternal Sunshine’ 8 Mart’ta yayımlanacak. ‘7 Rings’, ‘Thank U, Next’ ve ‘Bang Bang’ gibi şarkılarla tanınan şarkıcı ilk teklisi ‘Yes, And?’i 17 Ocak’ta yayınlamıştı. Bu şarkı da albümde yer alacak. 2020’den beri albüm çıkarmayan şarkıcının son albümü ‘Positions’ Billboard listelerinde birinci sıraya yerleşmişti.

Taylor Swift'in deepfake fotoğrafları için Amerikan Kongresi devredeTaylor Swift’in deepfake fotoğrafları için Amerikan Kongresi devrede

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.