Maçtaki cep telefonunun sırrı çözüldü

Denizlispor - Etimesgut Belediyespor maçında elinde cep telefonuyla görüntülenen Emre Sağlık sessizliğini bozdu.

Spor 7 Şubat 2024
Bu haber 9 ay önce yayınlandı
Emre Sağlık, maç esnasında yerde cep telefonunu bulup eline almış.

Denizlispor’un 26 yaşındaki sağ bek oyuncusu Emre Sağlık 4 Şubat’ta Denizli Atatürk Stadı’nda oynanan Denizlispor – Etimesgut Belediyespor maçında elinde cep telefonuyla görüntülendi. Futbolcunun elinde cep telefonuyla saha içindeki anları tribünde bir taraftar tarafından telefonla kaydedilerek sosyal medyada paylaşıldı.

Yeşil sahalarda ender görülen o anlarla ilgili Emre Sağlık sessizliğini bozdu. Futbolcu yaşadıklarını şöyle anlattı: “Maç sırasında yerde telefon fark ederek elime aldım. Telefonu kenara vereceğim sırada benim pozisyonumda karşı takımın atağı geldi. Elimde telefonla koşmak zorunda kaldım. Daha sonra hakeme işaret ettim ama maçı durdurmadı. Telefon elimde kalınca rakip takım arkadaşımdan rica ettim. O da topu dışarı attı. Telefonu top toplayıcı çocuk düşürmüş, yanıma gelip telefonu aldı.”

Telefonun başına bir şey gelmemesi için aleti eline aldığını belirten futbolcu “Çocuk devre arasında telefonu düşürmüş o da bana denk geldi. Zaten eski bir telefondu, kırılır veya herhangi bir şey olursa diye elime almıştım” dedi.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a fark attıGalatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’a fark attı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.