KAP değil Instagram açıklaması, Vincent Bayındır kendi transferini duyurdu

Transferde genç oyuncu operasyonu için Almanya'ya yelken açan Galatasaray, Eyüp Aydın ve Gökdeniz Gürpüz'ün ardından bir gurbetçi futbolcu daha transfer etti. Leipzig altyapısından yetişen Vincent Bayındır transferini kendisi duyurdu.

Spor 13 Mart 2024
Bu haber 7 ay önce yayınlandı
Vincent Bayındır, Galatasaray eşofmanlarını üzerine geçirdi.

Süper Lig’de sezonun sonuna yaklaşırken şampiyonluk için mesai harcayan Galatasaray geleceğe yatırım yapmayı da ihmal etmiyor. Sarı-kırmızılılarda gelişim direktörlüğünü yürüten Fatih Demireli’nin Almanya’daki bağlantılarını kullanarak genç gurbetçi futbolculara kanca takan Galatasaray son olarak Leipzig’in altyapısında forma giyen Vincent Bayındır’ı kadrosuna kattı.

Sağ bek bölgesinde forma giyen 17 yaşındaki Türk asıllı Alman futbolcunun transferinin Şubat ayında yapıldığı öğrenilirken genç futbolcunun Galatasaray formasıyla gençlik gelişim turnuvasında maça bile çıktığı anlaşıldı. Cim-bom transfere dair bilgilendirme yapmazken Bayındır’ın transferini Instagram hesabından açıklaması dikkat çekti. İşte Bayındır’ın sosyal medya hesabından paylaştığı gönderi:

“Bu paylaşımla RB Leipzig’e veda etmek ve aynı zamanda teşekkür etmek istiyorum. Çok şey öğrendim ve insan olarak evrildim. Aldığım dersler için çok teşekkür ediyorum. Hayatta her zaman engeller vardır ama mesele yeniden ayağa kalkıp her fırsatı değerlendirmektir. Galatasaray için oynadığımı duyurmaktan çok mutlu ve minnettarım. Böylesine harika bir kulüpte oynamak benim için bir onur ve geleceğin bu harika fırsatla getirecekleri için çok mutluyum.”

17'lik 'milli' ihtiyara suçüstü!17’lik ‘milli’ ihtiyara suçüstü!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.