Tim Burton klasiği 36 yıl sonra dönüyor

Tim Burton'ın imza filmlerinden 'Beterböcek' 36 yıl aradan sonra dönüyor. Orijinal filmin ana kadrosunu yeniden bir araya getiren devam filmi 6 Eylül 2024'te vizyona girecek.

Kültür Sanat 26 Mart 2024
Bu haber 6 ay önce yayınlandı
'Beterböcek Beterböcek' 6 Eylül 2024 seyirciyle buluşacak.

Tim Burton klasiği ‘Beterböcek’ 36 yıl aradan sonra dönüyor. 15 milyon dolarlık bütçeyle çekilen ve dünya çapında 75 milyon dolar hasılat elde eden kült yapımın devam filminin yönetmen koltuğunda yine Burton oturuyor. Filmin senaryosu ise  Gough, Millar ve Seth Grahame-Smith’in hikâyesinden Alfred Gough ve Miles Millar tarafından kaleme alındı.

‘Beterböcek Beterböcek’ adlı devam filmine dönen tek isim Burton da değil. Orijinal kadroda Beterböcek karakterini canlandıran Michael Keaton rolüne geri dönerken Winona Ryder Lydia Deetz’e ve Catherine O’Hara ise Delia Deetz rollerini yeniden canlandıracak. Monica Bellucci, Jenna Ortega, Willem Dafoe ve Justin Theroux ise kadroya katılan yeni isimler.

1989’da En İyi Makyaj Oscar ödülünü kazanan ‘Beterböcek’ devam filminde de iddialı. Yeni film de orijinaline sadık kalınan makyaj, gerçekçi efektler ve kuklalarla çekildi. Filmden bir de fragman paylaşıldı.

‘Beterböcek Beterböcek’ 6 Eylül 2024 seyirciyle buluşacak.

Sinemada rüşvet: Ver dağıtımcıya rüşveti, bul filmine salonuSinemada rüşvet: Ver dağıtımcıya rüşveti, bul filmine salonu

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.