Sokak köşesindeki ‘Şirin Dede’ torbacı çıktı

Bursa'da bir sokağın başında bekleyen 48 yaşındaki adam polislerin dikkatini çekti ve ekipler üstünü aradı. Bu aramada satışa hazır uyuşturucu madde ele geçirilirken adamın lakabının da 'Şirin Dede' olduğu öğrenildi.

Gündem 10 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
'Şirin Dede' lakaplı torbacı.

Bursa’da polis ekipleri kent genelinde huzur ve güven uygulamaları yapıyor. Beyazıt Mahallesi’nde de yapılan son uygulamada sokağın köşesinde bekleyen bir kişi şüpheleri üzerine çekti. Polisler de bu kişinin yanına gitti ve sorgulamaya başladı.

Yapılan araştırmayla şüphelinin dört suç kaydı olduğu belirlenen 48 yaşındaki şüphelinin üstü arandı. Bu aramada poşet içinde satışa hazır halde 43.80 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Şüphelinin “Şirin dede” lakaplı torbacı olduğu öğrenildi. Gözaltına alınan “Şirin dede” emniyete götürüldü.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kentin huzur ve güvenini sağlamak adına şok uygulamaların aralıksız süreceğini belirtti.

Yirmi ilde uyuşturucu operasyonu: 700 kg uyuşturucu madde, 13 bin hapYirmi ilde uyuşturucu operasyonu: 700 kg uyuşturucu madde, 13 bin hap

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.