Örgüt içi kavgaya Gülen’in yeğeni de girdi: ‘Hocaefendi kaçırıldı’ iddiası

Fethullah Gülen'in kardeşi Mesih Gülen'in oğlu Ebuseleme Gülen, FETÖ lideri Fethullah Gülen'in kaçırıldığını iddia etti.

Gündem 26 Mayıs 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) lideri Fethullah Gülen’in yeğeni Ebuseleme Gülen, Gülen’in Pensilvanya’da bulunan kamptan götürüldüğünü iddia etti.

Sosyal medya hesabı üzerinden video yayınlayan Fethullah Gülen’in kardeşi Mesih Gülen’in oğlu Ebuseleme Gülen, FETÖ içinde kavga olduğuna dikkat çekti.

Ebuseleme Gülen, FETÖ’nün “üst düzey” isimleri Ebuseleme Gülen; Barbaros Kocakurt, Cevdet Türkyolu, Adil Öksüz’ü işaret ederek “Hocamızı kaçırdılar” dedi.

Gülen nerede?

Odatv’nin aktardıklarına göre, Gülen’in nerede olduğunu soran örgüt üyelerine “hasta” olduğu bilgisi verilirken, yayılan bir diğer iddia ise Cevdet Türkyolu ekibinin Gülen’i yakın markaja alarak kimseyle görüştürmek istemedikleri yönünde…

Bir diğer iddiaya göre Gülen, 15 Temmuz darbe girişimi nedeniyle Pensilvanya kampında bulunan “Başyüceler” ya da “istişare heyeti” de denilen bu kurul üyelerini suçluyor.

FETÖ elebaşı Gülen öldükten sonra yerine geçeceği söylenen Mustafa Özcan ekibinin Pensilvanya kampının her yerine dinleme cihazları yerleştirdiği ve bu sebeple Gülen’in başka bir yere nakledildiği iddiaları da gündeme geldi.

18 ildeki FETÖ'ye operasyonunda 45 gözaltı18 ildeki FETÖ’ye operasyonunda 45 gözaltı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.