Boğarak öldürmüştü: ‘Şantaj yaptı’ dedi, görüntüyle değil kadının parasıyla yakalandı

Mersin'de öldürülen Şule Özlem Ural cinayeti soruşturmasında şantaj iddiası ortaya çıktı. Kadını öldüren Atilla Yeter genç kadının kendisine şantaj yaptığını anlattı ama bahsettiği görüntüler bulunamadı.

Gündem 5 Haziran 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
Öldürülen Şule Özlem Ural.

Mersin’de yaşayan 20 yaşındaki Atilla Yeter önceki gece motosikletiyle Toroslar ilçesinde seyir halindeyken devriye gezen polisler şüphelenip onu durdurdu. Yeter’e bakar bakmaz kollarındaki tırnak izlerini de gördüler ve motosikleti aradılar. Aramada parçalanmış çelik kasa ve yüklü miktarda para buldular, Yeter’e paranın kaynağını sordular. Atilla Yeter’in cevabı onları Yenişehir İlçesindeki bir apartman dairesine yönlendirdi.

Sabah’ın haberine göre bu bilgilerin ardından eve giden polis 40 yaşındaki Şule Özlem Ural’ın cesediyle karşılaştı. Genç kadın boğularak öldürülmüştü. Gözaltına alınan Atilla Yeter de kadını öldürdüğünü kabul etti.

İddiasına göre birkaç kez cinsel birliktelik yaşamış, cinayetin işlendiği gece de yine Atilla Yeter’in evinde buluşmuşlardı. Şüphelinin anlatımına göre Şule Özlem Ural “Elimde müstehcen görüntülerin var” diyerek şantaj yapmıştı Atilla Yeter’e ve 100 bin TL istemişti. Görüntülerin ailesine ulaştırılmasından korkan Atilla Yeter bu nedenle Şule Özlem Ural’la kavga etmiş, dövmüş, daha sonra da elleriyle boğarak öldürmüştü; Yeter’in kollarındaki tırnak izlerinin sebebi buydu.

Kadın öldükten sonra sözünü ettiği görüntüleri bulmaya çalışmıştı Atilla Yeter, evin altını üstüne getirmiş ama bir şey elde edememişti. Bir umut evdeki çelik kasayı alıp kaçmış, boş bir arazide parçalamıştı. Görüntüler çıkmamıştı ama para vardı kasada.

O da paraları almış eve dönüyordu ki yakalandı.

Dün polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Yeter tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.