Hande Yener ODTÜ’de yasağı ‘sopa’yla deldi

Hande Yener, ODTÜ'de rektörlüğün yasaklamasına rağmen öğrencilerin kendi imkanlarıyla düzenlediği bahar şenliğinde ücretsiz konser verdi, öğrencilere destek oldu. Eğlence konserle de sınırlı kalmadı Yener arabanın üstüne çıkıp şarkı söyledi.

Kültür Sanat 14 Haziran 2024
Bu haber 4 ay önce yayınlandı
ODTÜ'lüler Hande Yener'i kendi imkanlarıyla yaptığı festivale davet etmişti.

ODTÜ’lü öğrenciler, üniversitenin rektörlüğü tarafından organize edilmesi planlanan ‘Bahar Şenliği’nin süresinin iki güne indirilmesine tepki göstermiş, eylem yapmışlardı. Bunun üzerine şenlik iptal edildi. ODTÜ’lü öğrenciler ise kendi imkanlarıyla alternatif bir şenlik düzenledi.

Rektörlük ışıkları kesti, fıskiyeleri açtı ancak öğrenciler şarkılar açıp eğlenmekten vazgeçmedi. Bu anlardan birinde Hande Yener’in ‘Sopa’ şarkısıyla öğrenciler dans ediyordu. Bu görüntüler sosyal medyada yayılınca şarkıcı da “Ben gelirdim seve seve. Hala da gelebilirim !!!” şeklinde bir paylaşım yaptı, öğrencilere seslenmişti.

Öğrencilerin çağrısı ve Yener’in destek açıklamasından sonra Hande Yener ücretsiz konser verdi.  Ankara CernModern’de öğrencilerin karşısına çıkan Yener’in konser için kendi cebinden para da harcadığı da öğrenildi. Yener, orkestra üyelerinin, dansçıların, vokalistlerin, ses – ışık teknisyenlerinin ücretlerini ve ulaşım giderlerini karşıladı. Hande Yener’in kendi kaşesinin yanı sıra yaptığı harcamalarla öğrencilere toplamda 4 milyon liralık bir harcama yaptığı tahmin ediliyor.

Üstelik eğlence konser sonrasında da devam etti. Konser sonrası öğrenciler Hande Yener’in arabasının etrafını sarıp ‘Sopa’yı söylemeye başlayınca, Yener de arabasının tavanına çıkarak öğrencilere eşlik etti.

Nicki Minaj: Gözaltındaydım konser iptal, özür dilerim!Nicki Minaj: Gözaltındaydım konser iptal, özür dilerim!

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.