Derviş Zaim ilk kez bir klip için yönetmen koltuğunda

Aslı Gökyokuş ve eşi Erdal Yıldırım 'Sabır Yok' adlı düetlerini kliplendirdi. Haliç'te çekilen klibin yönetmen koltuğundaki isim Derviş Zaim. 14 Haziran'da yayınlanan videoyla Derviş Zaim klip yönetmenliğine de imza attı.

Kültür Sanat 17 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Aslı Gökyokuş ve Erdal Yıldırım'ın düetini Derviş Zaim kliplendirdi.

‘Tabutta Rövaşata’, ‘Filler ve Çimen’, ‘Cenneti Beklerken’ ve ‘Çamur’ gibi unutulmaz filmlere imza atan Derviş Zaim bu kez klip çekimi için yönetmen koltuğundaydı. Müzisyen Aslı Gökyokuş ve eşi Erdal Yıldırım’ın birlikte kaydettikleri kısaçalarda yer alan ‘Sabır Yok’ şarkısının klibini ödüllü yönetmen çekti.

Derviş Zaim’in klip çalışması

Geçen ay yeni şarkısı ‘Sonbaharda Sevmeye Sözün Var’’ı yayınlayan Aslı Gökyokuş bu kez eşi Erdal Yıldırım ile düet yaptığı bir şarkı ile karşımızda. 14 Haziran’da tüm dijital platformlarda yayınlanan kısaçaların çıkış şarkısı Aslı Gökyokuş ve Erdal Yıldırım’ın birlikte seslendirdiği ‘Sabır Yok’. Söz ve müziği Erdal Yıldırım’a, düzenlemesi Selim Öztunç’a ait.

Derviş Zaim’in yönettiği klip yönetmenin ilk video klip çalışması olması özelliği de taşıyor. Aslı Gökyokuş ve Erdal Yıldırım Haliç’te bir kayıktalar ve klipteki fonda eşsiz İstanbul manzarası var.

Bir milyon cd satışını geçen ilk albümdü: Brothers in Arms 39 yaşındaBir milyon cd satışını geçen ilk albümdü: Brothers in Arms 39 yaşında

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.