Arda Güler, Cristiano Ronaldo’ya meydan okuyor! Ama bugün değil

Marca, Euro 2024'te bugün oynanacak Türkiye - Portekiz maçı öncesi Cristiano Ronaldo ve Arda Güler’i manşetine taşıdı. Ancak gelen bilgiler milli futbolcunun sahada olmayacağı yönünde.

Spor 22 Haziran 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Marca, Arda Güler ve Cristiano Ronaldo'nun fotoğrafının bulunduğu manşetle çıktı.

19 yaşındaki milli futbolcu Arda Güler, 3-1 kazanılan Gürcistan maçında oynadığı futbol ve attığı golle futbolseverlerin ilgi odağı oldu. Türkiye’nin Portekiz’le yapacağı karşılaşma öncesi Marca gazetesi Portekiz’in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo ve Arda Güler’i manşetine taşıdı.

Arda Güler’in Gürcistan maçındaki golüyle Ronaldo’dan Avrupa Şampiyonası’nda gol atan en genç futbolcu rekorunu almasına vurgu yapan İspanyol spor gazetesi, ‘Güler Cristiano’ya meydan okuyor’ başlığını kullandı.

Bütün dünya Arda Güler'i merak ediyor ve yazıyorBütün dünya Arda Güler’i merak ediyor ve yazıyor

Ancak Almanya’dan gelen bilgiler Arda Güler’in sahada olmayacağı yönünde. Socrates YouTube kanalında Övünç Özdem, Arda Güler’in kasığında bir sakatlık bulunduğunu söyledi. Özdem şöyle konuştu: “Kasığında bir problem var. Eğer orayı zorlarsa, turnuvanın kalanı ile sıkıntı yaşayabilir. Çekya maçı var. Büyük ihtimalle son 16’ya kalacağız. Fransa veya Hollanda maçları olabilir. Tedbirli gidiyorlar.”
A Milli Takım Teknik direktörü Vincenzo Montella, son antrenmanda Arda Güler’in yerine Yunus Akgün’ü denedi.

Mert Müldür ve Arda Güler Mert Müldür ve Arda Güler “İlk maçların en iyi golü” ödülüne aday

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.