10Haber muhabiri Furkan Karabay sansürü anlatacak

Medya ve Hukuk Çalışmaları Derneği’nin (MLSA) internet sansürüne karşı yürüttüğü projesi Free Web Turkey'in 2023 İnternet Sansürü Raporu bir panelle açıklanıyor. 12 Temmuz'daki panelin konuşmacıları arasında 10Haber muhabiri Furkan Karabay da var.

Kültür Sanat 3 Temmuz 2024
Bu haber 3 ay önce yayınlandı
Furkan Karabay

2023 yılında haber, internet sitesi, sosyal medya paylaşımı, sosyal medya hesabı ve diğer online içeriklere getirilen erişim engellerini inceleyen rapor 12 Temmuz Cuma günü saat 17.00’de Nippon Hotel’de tanıtılacak. Tanıtım çerçevesinde düzenlenecek panelin konuşmacılarından biri 10Haber muhabiri Furkan Karabay.

Sansür kararları masaya yatırılıyor

Erişim engeli kararlarına yönelik bir yıllık kapsamlı izleme faaliyeti sonucunda hazırlanan raporda öne çıkan erişim engeli kararları, yanlışlıkla verilen erişim engeli kararlarının yanı sıra Şubat 2023 depremleri sırasında hükümetin uyguladığı internet sansürü ve yasal düzenlemelere dair son değişiklikler de bulunuyor.

Free Web Turkey Koordinatörü Ali Safa Korkut’un yapacağı rapor tanıtımının ardından Sansür Kıskacında Gazetecilik başlıklı bir panel var. Panelde konuşmacı olarak soL Haber Portalı Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Günay, Mezopotamya Ajansı Editör-Haber Şefi Diren Yurtsever ve 10Haber’den gazeteci Furkan Karabay yer alacak.

Harun İzer: Cazı İstanbul'un her yerine götürmek istiyoruzHarun İzer: Cazı İstanbul’un her yerine götürmek istiyoruz

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.