Fenerbahçe Cenk’i aldı, sıra En-Nesyri’de

Fenerbahçe'nin Beşiktaş'la anlaşma sağlayamayan Cenk Tosun'u kadrosuna kattığı öğrenildi. Sevilla futbolcusu En-Nesyri için ise sarı-lacivertliler büyük aşama kaydetti.

Spor 12 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Fenerbahçe forvet transferinde gaza bastı.

Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi’yi ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran Fenerbahçe’de golcü transferine yönelik gelişmeler hız kazandı.

Sarı-lacivertli ekip EURO 2024’te milli takım formasını da terleten tecrübeli golcü Cenk Tosun’la anlaşmaya vardı. Şampiyona sonrası son bir kez Beşiktaş’la görüşen Tosun siyah-beyazlı kulüple anlaşmaya varamadı. Bunun üzerine devreye giren Fenerbahçe, 33 yaşındaki oyuncuyla iki yıllığına el sıkıştı. Oyuncunun maliyetinin 2.5 milyon euro civarı olması ve resmi imzayı cumartesi günü imzalaması bekleniyor.

Cenk dışında Jose Mourinho’nun transfer listesinin bir numarasına yazdığı Youssef En-Nesyri’yle ilgili de önemli bir gelişme yaşandı. Haber Global’in verdiği bilgiye göre Faslı oyuncuyla sarı-lacivertliler arasında süren görüşmeler olumlu ilerliyor. Oyuncu kararını değiştirmezse bu transferin kısa sürede açıklanması bekleniyor.

Fenerbahçe'den Edin Dzeko kararı: Balkan kolonimiz varFenerbahçe’den Edin Dzeko kararı: Balkan kolonimiz var

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.