Ayvalık’ta denizde kayboldu, cesedi Foça’dan çıktı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde evden balık tutmak için ayrılan Kani Çavuş'tan sekiz gündür haber alınamıyordu. Önceki gün Yenifoça sahilinde bulunan bir cesedin kimliği belirlenince Çavuş'un ailesine acı haber verildi.

Gündem 20 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Kani Çavuş.

İzmir’in Foça ilçesinde önceki gün öğle saatlerinde Yenifoça sahilindeki vatandaşlar denizde erkek cesedi gördü. Durumun polislere bildirilmesiyle bölgeye Sahil Güvenlik Komutanlığı, Foça Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Sudan çıkarılan ceset, yapılan ortak incelemenin ardından Foça Devlet Hastanesi’ne, ardından da ölüm nedeni ve kimlik tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Cesedin, 12 Temmuz’da Balıkesir’in Ayvalık ilçesindeki evinden balık tutmak için ayrılan ve kendisinden haber alınamayınca kayıp başvurusunda bulunulan Kani Çavuş’a ait olduğu belirlendi. Tansiyon hastası olduğu öğrenilen 64 yaşındaki Kani Çavuş’un balık avı malzemeleri, giysileri ve gözlüğü de balık tuttuğu mevkide bulundu. Serinlemek için girdiği denizde beyin kanamasından öldüğü üzerinde durulan Çavuş’un cenazesi, dün Manisa’nın Akhisar ilçesindeki Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi.

Tüyler ürperten parçalanmış ceset cinayeti: Birbirlerini suçladılarTüyler ürperten parçalanmış ceset cinayeti: Birbirlerini suçladılar

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.