Ambulans ile otomobil çarpıştı: Dört ölü, bir yaralı

Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı Kırsal Çamlıbel Mahallesi yakınlarında bir ambulans ile bir otomobil çarpıştı. Kazada dört kişi yaşamını yitirdi.

Gündem 30 Temmuz 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı Kırsal Çamlıbel Mahallesi yakınlarındaki kazada ambulans ve hafif ticari araç çarpıştı. Kazada ikisi sağlık çalışanı dört kişi hayatını kaybetti, bir kişi yaralandı.

Kaza saat 06.00 sıralarında Oltu ilçesi Çamlıbel mahallesi yakınlarında meydana geldi. Saat 02.00’de Oltu’dan Erzurum’a hasta götürdükten sonra dönen Fatih Karadeniz yönetimindeki ambulans ile Feyzullah İyisoy’un kullandığı hafif ticari araç Çamlıbel Mahallesi yakınlarında kafa kafaya çarpıştı. Kazada ambulans sürücüsü Fatih Karadeniz ile hemşire Asiye Kaya, hafif ticari aracın sürücüsü Feyzullah İyisoy ile Nacihan İyisoy olay yerinde hayatını kaybetti. Ambulansta görevli ikinci hemşire Netice Altınok ağır yaralandı.

Olay yerine jandarma, trafik polisi ve sağlık ekibi ile itfaiye görevlisi sevk edildi. Ağır yaralı olduğu belirlenen hemşire Netice Altınok ilk müdahalenin ardından helikopter ambulansla Erzurum’a sevk edildi.

Soruşturma başlatıldı

Çarpışmanın şiddetiyle hafif ticari araçta sıkışarak hayatını kaybeden Feyzullah İyisoy ile Nacihan İyisoy’un cenazeleri ekiplerin çalışması sonucu bulundukları yerden çıkarıldı. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri Oltu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayı duyan Oltu 112 çalışanları devlet hastanesinin önünde geldi büyük üzüntü yaşadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ölümlü kaza: Kızılay eski başkanının kızının serbest bırakılmasına itiraz edildiÖlümlü kaza: Kızılay eski başkanının kızının serbest bırakılmasına itiraz edildi

İzmir’deki elektrik akımı faciası: 'Biz mazgal yapmasak da kaza olurdu'İzmir’deki elektrik akımı faciası: ‘Biz mazgal yapmasak da kaza olurdu’

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.