Yine motosikletli saldırı: Esenler’de bir kişi öldürüldü

Metin Dolan adında bir kişi İstanbul'da bir iş yerinin önünde dururken motosikletli saldırganların ateşiyle öldü. Polis motosikletli saldırganları arıyor.

Gündem 1 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
ESENLER’de kaldırımda duran Metin Dolan, motosikletle olay yerine gelen bir kişinin silahlı saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Polis, saldırının ardından motosikletle kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Son yıllarda suç dünyasının önemli aktörü haline gelen motosikletli suikastçılar can almaya devam ediyor. Neredeyse ayda bir bu tarz saldırılar oluyor. Üç hafta önce Esenyurt’ta motosikleti ve yüzleri maskeli iki kişi müşterilerin yemek yediği sırada bir restorana ateş ederek kaçmıştı. 30 Haziran’da da Beyoğlu’nda bir mekana benzer bir saldırı düzenlenmişti.

Dün yeni saldırı haberi İstanbul Esenler’den geldi. 18:30 sıralarında Menderes Mahallesi’ndeki bir iş yerinin önünde duran Metin Dolan motosikletle gelen iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Saldırganlardan biri motosikletten inerek Dolan’a üç el ateş etti.

Dolan yere düşerken saldırganlar geldikleri motosikletle kaçtı. Hastaneye kaldırılan Dolan hayatını kaybetti. Motosikletli saldırganlar ise aranıyor. Saldırının nedeni şimdilik bilinmiyor.

Yine Esenyurt yine motosikletli ve yüzleri maskeli saldırı: Emir Şeyh kurşuna böyle dizildiYine Esenyurt yine motosikletli ve yüzleri maskeli saldırı: Emir Şeyh kurşuna böyle dizildi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.