Universal haklarını satın aldı: Britney Spears filmi geliyor

Britney Spears'ın 'The Woman in Me' kitaplarının hakları Universal tarafından satın alındı. 42 yaşındaki müzisyenin biyografik kitabının haklarını satın alan yapım şirketi film uyarlaması için kolları sıvadı.

Kültür Sanat 3 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

İnişler, çıkışlar, skandallar. Çeyrek asırdır şarkılarıyla genç kuşakları etkileyen Britney Spears’in hayatı film oluyor. 42 yaşındaki müzisyenin çok satanlar listesine giren biyografik kitabı ‘The Woman in Me’nin yayın haklarını satın alan Universal,  Spears’in hikâyesini beyazperdeye taşımaya hazırlanıyor.

Çekişmeli geçen bir açık arttırmanın ardından Universal Pictures, Britney Spears’ın Ekim 2023’te piyasaya çıktığından bu yana 2,5 milyondan fazla satan anı kitabı ‘The Woman in Me’nin film haklarını satın aldı. Ancak kurumdan satın alınma bedeli için şu ana kadar herhangi bir açıklama yapılmadı. Film hakları anlaşmasına Margot Robbie ve Brad Pitt’in Plan B’si, Sony, Warner Bros, Fox, Disney ve Netflix de ilgi göstermişti.

Filmin yönetmeni belli oldu

Bu satın alma sonrasında Universal, projeyi bekletmeden hayata geçirmek için çalışmalara başladı. ‘La La Land’in arkasındaki yapımcı Marc Platt, Britney Spears’ın hayat hikâyesine odaklanacak filmin yapımcılığını üstlenirken Jon M. Chu de biyografik filmi yönetecek. Britney Spears haberi X’te kutlayarak şu tweet’i attı: “Marc Platt ile gizli bir proje üzerinde çalıştığımı hayranlarımla paylaşmaktan heyecan duyuyorum. O her zaman en sevdiğim filmleri yapmıştır. Bizi izlemeye devam edin”

42 yaşındaki Britney Spears, anılarında The Mickey Mouse Club’dan küresel pop yıldızlığına uzanan yolculuğunu anlatırken 2021’de sona eren hukuk mücadelesini de detaylandırıyor. Kitabın en sansasyonel kısımlarından biri de müzisyenin 20 yıl önce Justin Timberlake ile yaşadığı birliktelik sırasında kürtaj yaptırdığına dair itirafı olmuştu. Son yıllarda Elvis Presley, Elton John, Amy Winehouse ve Bob Marley’in hayatına odaklanan filmlerle müzik biyografileri Hollywood’un en popüler türlerinden biri haline geldi. Büyük bir dinleyici kitlesine sahip Spears’ın hikâyesi de şimdiden merak konusu olmaya başladı.

Güler Sabancı: Desteklediğimiz gençleri dünya arenasında görmek büyük bir gururGüler Sabancı: Desteklediğimiz gençleri dünya arenasında görmek büyük bir gurur

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.