Mangal yakarken üstüne ateş sıçradı, hastane yolunda kalp krizinden öldü

Ankara'da Turan Yapıcı arkadaşlarıyla mangal yapmak istedi. Jel yakıtın patlaması sonucu kıyafetleri alev alan Yapıcı arkadaşlarının tehlikeyi atlattı ama hastaneye giderken yolda geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Gündem 4 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Turan Yapıcı üzerine ateş sıçradıktan sora hastaneye giderken kalp krizinden öldü.

Ankara’da jel yakıtla mangal yakarken kıyafetleri alev alan Turan Yapıcı çevredekilerin yardımı ile kurtarıldı. Vücudunda küçük çaplı yanıklar oluşan Yapıcı hastaneye giderken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Turan Yapıcı geçen salı günü saat 20.00 sıralarında Elmadağ ilçesi Hasanoğlan Mahallesi’nde işlettiği düğün salonunun bahçesinde arkadaşlarıyla mangal yapmak için buluştu.

Evde mangal yakınca kendi öldü, ailesi hastanelik olduEvde mangal yakınca kendi öldü, ailesi hastanelik oldu

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Yönetim Kurulu Üyesi Turan Yapıcı ayaklı mangala attığı kömürleri tutuşturmak için jel yakıt kullandı. Tam o anda Yapıcı’nın elindeki jel bidonu alev alarak patladı ve alevler üstüne sıçradı. Yanmaya başlayan genç adam panik içinde sağ sola koşturarak alevleri söndürmeye çalıştı. Arkadaşlarının da yardımıyla kıyafetlerini çıkaran Yapıcı’ya çevredekiler yangın söndürme tüpüyle müdahale etti. Görüntüleri güvenlik kamerasına da yansıyan olayda Yapıcı’nın vücudunda küçük çaplı yanıklar oluştu.

Aceleyle hastaneye gitmek için yola çıkan Yapıcı yolda kalp krizi geçirdi. Doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan Turan Yapıcı’nın cenazesi defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. 

Yapıcı için cenaze töreni düzenlenirken olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Evin bahçesinde mangal yapan ailesine kurşun yağdırdı: 1 ölü, 6 yaralıEvin bahçesinde mangal yapan ailesine kurşun yağdırdı: 1 ölü, 6 yaralı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.