BBP lideri Mustafa Destici ile DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bir araya geldi

DEVA Partisi lideri Ali Babacan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'yi ziyaret etti: "Heyetlerimiz kendi aralarında tanışma, sohbet etme fırsatı da buldu. Türkiye'deki genel durumu da şöyle kısaca bir karşılıklı genel değerlendirdik."

Siyaset 6 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici kendilerini ziyaret eden DEVA Partisi lideri Ali Babacan ve heyetiyle görüştü.

Parti genel merkezinde basına kapalı gerçekleşen kabul sonrasında Destici ve Babacan basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Destici daha önce Babacan’a taziye ziyaretinde bulunduğunu belirtti, Babacan’ın da iade-i ziyaret yaptığını aktardı: “Türkiye’nin içinde bulunduğu atmosferi, başta ekonomi olmak üzere, değerlendirdik. Ben kendilerine bu nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Şahsında da bütün DEVA Partisi camiasına da saygılarımı sunuyor ve selamlarımı iletiyorum.”

Babacan da BBP’nin yaklaşık üç ay önce yeni genel merkezine taşındığını anımsatarak artık komşu olduklarından hoş geldin ziyareti yaptıklarını söyledi. Ali Babacan şunları kaydetti:

“Değerli Genel Başkan partimizin yeni kurulduğu dönemde bize hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu sağ olsun. Bugün, meclis de kapandı artık biraz daha rahat bir sohbet imkanının olduğu dönemde, siyasi gündemin de biraz rahatladığı bir dönemde, güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Heyetlerimiz kendi aralarında tanışma, sohbet etme fırsatı da buldu. Türkiye’deki genel durumu da şöyle kısaca bir karşılıklı genel değerlendirdik.”

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.