Lüks eğlence mekanında iş insanının oğluna dayak: Yüzünde üç kırık oluştu

Roman mağazalarının sahibi iş insanı Turgut Toplusoy'un oğlu Mehmet Toplusoy İstanbul'daki bir eğlence mekanında güvenlikçiler tarafından “bayılana kadar” dövüldü. Toplusoy’un yüzünde üç kırık oluştu, güvenlik çalışanı tutuklandı.

Gündem 12 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Turgut Toplusoy ve oğlu Mehmet Toplusoy

Beşiktaş’ta lüks bir gece kulübünde bundan bir ay önce, 6 Temmuz 2024’te meydana gelen feci bir olay yeni ortaya çıktı. O gece bu ünlü işletmede DJ kabinine yakın bir yerde eğlenen Roman mağazalarının sahibi Turgut Toplusoy’un oğlu Mehmet Toplusoy öldüresiye dövüldü.

Mahkemeye yansıyan olay, Mehmet Toplusoy mekanda DJ kabini yakınında arkadaşlarıyla eğlenirken yaşandı. İddiaya göre Toplusoy’un yanına gelen D.K. adlı bir işletme çalışanı “Ben seni az önce uyarmadım mı? S…in gidin buradan” şeklinde küfürler savurdu.

Sabah gazetesinin haberine göre bu sırada ikili arasında arbede olunca mekânda bulunan diğer çalışanlar Mehmet Toplusoy’un arkadaşlarını tutarak duruma müdahale etmelerine izin vermedi. Tartışma sırasında güvenlik görevlisi olarak çalışan kişi Toplusoy’u boğazından tutarak yere yatırdı ve yumruklamaya başladı.

Satmaya çalıştığı araç kusurlu çıktı, dayak yememek için camdan atladıSatmaya çalıştığı araç kusurlu çıktı, dayak yememek için camdan atladı

Aldığı darbelerle bayılan Toplusoy kendisine geldiğinde mekânın dışında arkadaşlarının yüzüne buz tuttuğunu gördü. Kanlar içinde kalan Mehmet Toplusoy arkadaşlarının yardımıyla en yakın hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.

Toplusoy’un yüzünde üç kemiğin kırıldığı tespit edildi. Dört gün hastanede yatan Toplusoy hastane polisleri aracılığıyla kendisini darbeden güvenlik görevlisi D.K. hakkında şikayetçi oldu.

Gözaltına alınıp ifadesi alınan ve adliyeye götürülen şüpheli D.K. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Savcılık soruşturma sonunda D.K. hakkında ‘Kasten Yaralama’ ve ‘Hakaret’ suçları kapsamında yedi yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenledi. Şüpheli ilerleyen günlerde Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıkacak.

Gözaltına alınan D.K. isimli güvenlik görevlisi Mehmet Toplusoy’un mekandaki kadınları taciz ettiğini, uyarmak için yanına gittiğinde kendisine yumruk attığını ve karşılık verdiğini söyledi. D.K. söz konusu işletmede önceden karşılama görevlisi olarak çalıştığını, ancak 20 gün önce işten ayrıldığını, olay tarihinde eğlenme maksadıyla orada olduğunu söyledi.

Sekiz kadından plaj görevlisine dayakSekiz kadından plaj görevlisine dayak

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.

İlgili Haberler