Kahkaha gazı bu kez güldürmedi!

Tottenham'ın 27 yaşındaki orta sahası Yves Bissouma hippy crack kullandığı anları kendi cep telefonundan kaydedip sosyal medya hesabından paylaştı. Futbolcu daha sonra özür dilemek zorunda kaldı.

Spor 13 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Yves Bissouma, sosyal medya hesabından özür diledi.

Tottenham’ın 2022 yazında Brighton’dan 30 milyon Euro’ya transfer ettiği Malili orta saha oyuncusu Yves Bissouma Londra’da düzenlenen partide şoförlü limuzinde (hippy crack) gülme gazı olarak bilinen maddeyi tükettiği anları kaydetti, bunu Snapchat hesabından da paylaştı.
Hippy crack geçen yıl İngiltere’de uyuşturucu ilan edildi ve yasaklandı. Videonun yayınlanmasından sonra tepkiler çığ gibi büyüdü.

Bissouma’nın maddeyi kullandığı için cezai suçlamalarla ve iki yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalabileceği belirtildi. Yaşananlardan sonra Bissouma kendi sosyal medya hesabından özür videosu yayınladı: “Video için özür dilemek istiyorum. Bu ciddi bir muhakeme eksikliğiydi. Bunun ciddiyetinin ve içerdiği sağlık risklerinin farkındayım ve ayrıca bir futbolcu ve rol model olarak sorumluluğumu çok ciddiye alıyorum.”

Bir Tottenham yetkilisi BBC’ye yaptığı açıklamada “Olayları araştırıyoruz. Bu bir iç mesele olarak ele alınacaktır” dedi.

Suudiler çıldırdı: Vinicius Junior'a görülmemiş maaş ve bonservisSuudiler çıldırdı: Vinicius Junior’a görülmemiş maaş ve bonservis

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.