George Clooney açtı ağzını: Hey Tarantino film yıldızı değil miyim!

George Clooney yönetmen Quentin Tarantino'nun kendisi hakkında söylediği "Clooney bir film yıldızı değil" sözlerine bozulduğunu açıkladı. Clooney, yönetmene meydan okumaktan da çekinmedi.

Kültür Sanat 15 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı
Clooney ile Tarantino daha önce birlikte çalışmışlardı.

ABD’li oyuncu George Clooney yönetmen Quentin Tarantino’nun kendisiyle ilgili bazı yorumlarından rahatsız. Hatta biraz dargın bile diyebiliriz.

Aslında ikilinin çok eskiye uzanan bir geçmişi var. Robert Rodriguez’in yönettiği 1996 yapımı ‘Günbatımından Şafağa/ From Dusk Till Dawn’ filminde beraber rol aldılar.

Aradan yıllar geçti, köprünün altından çok sular aktı. Her iki isim de Hollywood’un ikonuna dönüştü.

‘Bir film yıldızı değilmişim’

63 yaşındaki Clooney geçen hafta GQ dergisine verdiği röportajda kariyerine ve Hollywood’a ilişkin soruları yanıtladı. Konu bir şekilde Tarantino’ya geldi. Birlikte bir film yaptıklarını hatırlattı Clooney, Tarantino’nun oyunculuğunun iyi olduğunu söyledi, ancak sonra ağzındaki baklayı çıkardı:

“Quentin son zamanlarda benim hakkımda bazı kötü şeyler söyledi, bu yüzden ondan biraz rahatsızım. Bir röportajında ​​film yıldızlarının isimlerini sayıyordu. Brad Pitt’ten ve başka birinden bahsediyordu. Sonra karşısındaki ‘Peki ya George?’ dedi. ‘O bir film yıldızı değil’ dedi. Sonra da röportajı yapan kişiye ‘George’un milenyumdan beri rol aldığı filmlerden sadece birini söyleyebilir misin?’ diye sordu.”

Clooney bu cümlelere sinirlenmiş, Tarantino’ya meydan okudu: “Bunu duyunca ‘Milenyumdan beri mi? Bu neredeyse benim tüm kariyerim’ diye düşündüm. O yüzden şimdi ona s… git diyorum! Onun hakkında kötü konuşmaktan korkmuyorum, o da benim hakkımda kötü konuşuyor.”

George Clooney ve Brad Pitt’in birlikte çalışmak zorunda kalan iki adama hayat verdiği ‘Yalnız Kurtlar’ 20 Eylül’de sinemalarda.

Ancak Clooney her şeye rağmen kariyerinden memnun: “Yine de harika yönetmenlerle çalışabildiğimiz için gerçekten şanslıyız. Yönetmen ve senaryo sizi hayatta tutan şeydir. Ve bunu gerçekten kötü filmler yaptıktan sonra öğrendim. Kötü bir senaryodan iyi bir film çıkaramazsınız ama iyi bir senaryodan kötü bir film çıkarabilirsiniz.”

Geçen sene Julia Roberts ile birlikte ‘Cennete Bilet/Ticket to Paradise’ isimli romantik komedi filminde rol alan Clooney şimdilerde yakın arkadaşı Brad Pitt’le birlikte rol aldığı ‘Yalnız Kurtlar/Wolfs’ için gün sayıyor. Film 20 Eylül’de sinemalarda.

Uzayda bir kovboy, takside bir yıldız var!Uzayda bir kovboy, takside bir yıldız var!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.