Kaldırımda yürüyen hamile kadın güpegündüz tacize uğradı

Sultangazi'de kaldırımda yürüyen hamile kadın sokak ortasında güpegündüz bir erkeğin tacizine uğradı.

Gündem 14 Ağustos 2024
Bu haber 2 ay önce yayınlandı

İstanbul Sultangazi’de kaldırımda yürüyen hamile kadın tacize uğradı. Şüpheli gözaltına alınırken sokak ortasında güpegündüz yapılan taciz çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay dün saat 09.50 sıralarında Sultangazi 1. Cebeci Caddesi’nde meydana geldi. Nöbetten çıkıp eve dönmek için yolda yürüyen sağlık personeli kadın birinin arkadan yaklaştığını fark etti. Kenara çekilen kadın şüphelinin önüne geçmesi için yavaşladı.

Şüpheli kadının önünü kesti, ardından da kolundan tuttu. Sokağın boş olmasını fırsat bilen şüpheli kadını taciz ettikten sonra koşarak uzaklaştı. Hamile olduğu öğrenilen sağlık personelinin tacize uğradığı anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Diğer yandan şüphelinin olaydan iki saat sonra sağlık personelinin çalıştığı hastane çevresinde görüldüğü öğrenildi.

Şüpheli polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Ticani Tarikatı şeyhinin taciz konuşmaları ortaya çıktı: Bir yapışırım senin dudaklarına…Ticani Tarikatı şeyhinin taciz konuşmaları ortaya çıktı: Bir yapışırım senin dudaklarına…

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.