Olimpiyat madalyası ısırmaktan çorba servisine…

Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda gümüş madalya kazanan ve İtalyan rakiplerinden madalya ısırmayı öğrenen Çinli Zhou Yaqin eve dönmesinin ardından ailesinin restoranında çalışmaya başladı.

Spor 17 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Zhou Yaqin'in madalya ısırmaya çalışması viral olmuştu.

Çinli jimnastikçi Zhou Yaqin, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nda denge tahtasındaki performansı ile gümüş madalya kazandı. Birinci ve üçüncü olan İtalyan sporcular Alice D’Amato ve Manila Esposito’nun madalyalarını ısırdığını gören Yaqin’in aynı hareketi şaşkınlık içinde tekrar etmesi gündem oldu.

Madalyayı ısırmaya çalışması nedeniyle Paris’in unutulmazları arasına giren Zhou Yaqin Çin’e döndü. Sporcu tatil için ailesinin yanına gitti. Orada da restoran işleten ailesine yardım etti. Onun çorba servis ederken görüntüsü sosyal medyada yayıldı .Dünyaca ünlenen jimnastikçi bir yandan da Çin’in sosyal medya platformu Weibo’dan aile restoranını övdü. Yaqin yemeklerin fotoğrafını paylaşarak “Herkese ailemin restoranını ziyaret etmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

Rüyaların şehri Paris'te düş kırıklığı! Türkiye'nin branş branş karnesiRüyaların şehri Paris’te düş kırıklığı! Türkiye’nin branş branş karnesi

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.