Cristiano Ronaldo’nun acemice hatası pahalıya patladı

Suudi Arabistan Süper Kupası final maçında El Nassr ve El Hilal karşı karşıya geldi. Maçı El Hilal 4-1 kazandı ve kupaya uzandı. Sonuç böyle olunca Ronaldo'nun maç öncesi yaptığı hareket tartışma konusu oldu.

Spor 18 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı
Ronaldo'dan final öncesi beklenmedik hata.

Cristiano Ronaldo, El Nassr’la yeni sezona kupa kazanarak girmek istiyordu. 39 yaşındaki süper yıldız El Hilal’e karşı oynanan Süper Kupa final maçında sahaya çıktı. Ronaldo maç önü seremonisine çıkarken kupanın yanından geçti. Bu sırada kupaya dokundu. Uzun süredir final müsabakalarından önce kupaya dokunmanın branş fark etmeksizin uğursuzluk getirdiği batıl inancı spor sahalarında dillendirilir. Söz konusu uğursuzluk Ronaldo’nun da başını yaktı. El Nassr karşılaşmanın ilk yarısını Ronaldo’nun 44. dakikada attığı golle 1-0 önde kapasa da El Hilal ikinci yarıda geri döndü.

2022-23 sezonunda Fenerbahçe’yi çalıştıran Jorge Jesus’un teknik direktörlüğünü yaptığı ve kadrosunda birçok yıldız barındıran ekip 55. dakikada Sergej Milinkovic Savic’le beraberliği yakaladı. Aleksandar Mitrovic 63 ve 69. dakikalarda durumu 3-1’e getirirken son sözü Malcom söyledi. Brezilyalı 72’de sahneye çıktı, maç 4-1 sona erdi. Jorge Jesus takımı başında bir kupa daha kazanırken maç sonunda konuşulan yegane şey Ronaldo’nun El Nassr formasıyla bir kez daha kupadan uzak kalması oldu. Öte yandan Portekizlinin maç başında sahaya çıkarken kupaya dokunduğu anlar da akıllardan silinmedi ve sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Bir devrin sonu! Ronaldo ve Pepe'nin vedası acıklı olduBir devrin sonu! Ronaldo ve Pepe’nin vedası acıklı oldu

Takım arkadaşlarına tepki gösterdi

Ronaldo’yla alakalı maç içindeki dikkat çekici ayrıntılardan biri de takım arkadaşlarına gösterdiği tepki oldu. Özellikle skor 3-1 olduktan sonra Ronaldo kenara dönerek bitti işareti yaptı. Portekizli futbolcu eforlarından memnun olmadığı arkadaşlarına dönerek benzer işaretlerini sürdürdü.

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.