Rock dünyası Muğla’dan ses verecek: Zeytinli Rock Festivali başlıyor

İki yıl önce yasaklanan Zeytinli Rock Festivali geçen yıl Çanakkale'de düzenlenmişti. Bu yıl Muğla yolcusu. 21 Ağustos'ta başlayacak festivalde yok yok. Rock dünyası sesini Muğla Sarıgerme Plajı'ndan duyuracak!

Kültür Sanat 20 Ağustos 2024
Bu haber 1 ay önce yayınlandı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde düzenlenen Zeytinli Rock Festivali rock dünyasının kalelerindendir. İlki 2005’te düzenlenen festival 2022’de İlim Yayma Cemiyeti’nin yayınladığı bir bildiri üzerine Burhaniye Kaymakamlığı tarafından iptal edilmişti. İptal epey ses getirmişti. Geçen yıl Çanakkale’de düzenlenen festival bu yıl Edremit’e yine uğramıyor ve Muğla’nın Sarıgerme Plajı’nda düzenleniyor.

21 Ağustos’ta başlayacak ve beş gün sürecek festival Türkiye’nin yıldız müzisyenlerini bir araya getiren iddialı bir programla müzikseverlerin karşısına çıkacak. Bülent Ortaçgil, Selda Bağcan, mor ve ötesi, Duman, Moğollar, Pentagram, Bulutsuzluk Özlemi, Cem Adrian, Pinhani, Madrigal, Manga, Athena, Yeni Türkü, Manuş Baba, Kargo, Yüksek Sadakat, Aylin Aslım, Ceylan Ertem ve Kurtalan Ekspres konser verecek grup ve müzisyenler arasında.

Hem kamp yapıp hem konser izlemek isteyenler için iki gün kaldı…

Sinemada festival sezonu açılıyor: Üç festivalin ödül jürisi açıklandı!Sinemada festival sezonu açılıyor: Üç festivalin ödül jürisi açıklandı!

 

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.