Kocaelispor’un 3. Lig şampiyonluk kupası kayıp

TFF 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor'un şampiyonluk kupası kayboldu. Başkan Recep Durul durumun müze yenileme çalışmaları sırasında fark edildiğini açıkladı.

Spor 25 Ağustos 2024
Bu haber 4 hafta önce yayınlandı
Kocaelispor'un kupası kayboldu.

Kocaelispor Başkanı Recep Durul AA muhabirine yaptığı açıklamada göreve gelmesinin ardından takımın kazandığı kupaları müzede sergilemek için kontrol ettiklerinde ikisi Türkiye olmak üzere dokuz kupadan 2019-2020 sezonu 3. Lig şampiyonluk kupasının eksik olduğunun fark edildiğini anlattı.

Kupanın nerede olduğuna ilişkin bilgisi olan kent sakinleri ve taraftara bilgi verme çağrısı yapan Durul “Kocaelispor mazisinde, tarihinde önemli bir değerdir. Kulübün başarısı kupalarla ölçülüyor. Kazandığı kupalar, madalyalarla… Dolayısıyla bunun kulübümüz için çok değerli varlık olduğunu biliyoruz. Müze hazırlık çalışmaları sırasında olay ortaya çıktı. Başkan olarak da kupanın bir an önce bulunup kulübe getirilmesiyle ilgili çağrı yaptım, mesele bu, ama nerede olduğunu bilmiyorum. Şu an araştırıyoruz. Nereden çıkacak bakalım” dedi.

TFF 1. Lig'de yeni polemik: Sakarya-Amed maçı nerede oynanacak?TFF 1. Lig’de yeni polemik: Sakarya-Amed maçı nerede oynanacak?

Durul kulübün tarihi değerine sahip çıkılmamasının kendilerini üzdüğünü dile getirerek “Nasıl olur da bu kadar boşta kalır, sahip çıkılmaz. Niye kulüpte değil? Ben bunu sorguluyorum kulüp başkanı olarak. Bizim için çok önemli bir değer” dedi. Yaptıkları çağrının karşılık bulmaması halinde tekrar istişare kurulu oluşturulacağını aktaran Durul kupanın bulunacağını düşündüğünü söyledi. Recep Durul şampiyonluk hedefiyle başladıkları ligde üçte üç yaptıklarına da işaret ederek başarının konuşulacağı ortamda kayıp kupanın konuşulmasının üzüntü verici olduğunu söyledi.

Takım kadrosunun şampiyonluk parolasıyla oluşturulduğunu vurgulayan Durul şunları dile getirdi: “Şu an hedefimizde sapma yok, üçte üç yaptık. Bundan sonra amacımız, öncelikle evimizdeki maçları kazanıp deplasmanlardan da en az hasarla dönüp ligi şampiyonlukla göğüslemek. Bu doğrultuda yola çıktık. Herhangi bir aksilik yok. Her geçen gün taraftarımızla bütünleşmemiz artıyor. En son 14 bin taraftarla oynadık. Önümüzdeki haftalarda beklentimiz 20 bin taraftar önünde oynamak. Taraftar takımına inanıyor, güveniyor, yönetime inanıyor. Dolayısıyla beklentileri şampiyonluk. Bu yüzden ‘Bu sene, o sene’ diyoruz. Hep birlikte kenetlendik, hedefimizde sapma yok.”

Futbol Türkiye'de böyle yönetiliyor: Yeni Malatyaspor ekibi yeniden topluyor!Futbol Türkiye’de böyle yönetiliyor: Yeni Malatyaspor ekibi yeniden topluyor!

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.