12 yaşındaki kayıp çocuk yedi kilometre uzakta bulundu

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde kaybolan 12 yaşındaki Resul G. 17 saat sonra evinden yaklaşık yedi kilometre uzakta bulundu.

Gündem 10 Eylül 2024
Bu haber 2 hafta önce yayınlandı

Çanakkale’nin Ezine ilçesinde kaybolan 12 yaşındaki Resul G. için ekipler arama başlattı. Çocuk 17 saat sonra evinden yaklaşık yedi kilometre uzakta, Bozalan köyünde bulundu.

İddiaya göre annesiyle tartıştıktan sonra dün saat 16.00 sıralarında evden çıkan Resul G.’den haber alamayan yakınları durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Bölgeye çok sayıda jandarma, UMKE ve AFAD ekibi sevk edildi. Mahalle girişinde bulunan kamerada Resul’ün mahalleden çıktığı tespit edildi. Geniş bir ekibin yürüttüğü çalışmada mahalle çevresindeki ormanlarda da arama yapıldı. Mahalledeki evlerin ve iş yerlerinin kontrol edildiği öğrenildi.

Resul’ün bulunması için arama çalışmalarına mahalle sakinleri de katıldı.

Resul G. 17 saat sonra evinden yaklaşık yedi kilometre uzakta Bozalan köyünde ekipler tarafından bulundu. Resul G.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Korkunç itiraf: Amcası 'Al bunu yok et' dedi, Narin'in cesedini çuvala koyup dereye götürdümKorkunç itiraf: Amcası ‘Al bunu yok et’ dedi, Narin’in cesedini çuvala koyup dereye götürdüm

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.