Beşiktaş sponsorunu açıklarken Galatasaray’a taş attı

Fibabanka Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı'na sponsor oldu. İmza töreninde söz alan Hasan Arat ve Hüseyin Yücel meritking.news'ü hatırlatarak Galatasaray'a göndermede bulundu.

Spor 19 Eylül 2024
Fibabanka, Beşiktaş'ta basketbola sponsor oldu.

Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı ile FibaBanka arasında ana sponsorluk anlaşması imzalandı. Anlaşma uyarınca Fibabanka, Beşiktaş’ın basketbol takımının yanı sıra maçların oynandığı Akatlar Arena’ya da isim sponsoru oldu. Düzenlenen lansmanda Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat ve Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel açıklamalar yaptı. İki isim de Galatasaray’ı işaret ederek askıya alınan yasadışı bahis sponsorluğuna göndermede bulundu.

Geçmişte Beşiktaş’ta profesyonel düzeyde basketbol da oynayan Hasan Arat “Beşiktaş’ın basketbolu domine ettiği yıllarda Beşiktaş’a geldim. Çok güzel arkadaşlıklar edindim. Beşiktaş’taki basketbol dostlukları çok kuvvetliydi. Basketbol yaşantım ve Beşiktaş bana çok şey verdi. Ben Beşiktaş sayesinde okudum. Beşiktaş’ın kimseye borcu yoktur. Herkesin Beşiktaş’a borcu vardır. Bu camiada olan insanlara Beşiktaş çok şey vermiştir” dedi.

Fibabanka’yla yapılan anlaşmanın saygın bir ortaklık olduğunun altını çizen Arat “Türkiye’nin en saygın ailelerinden birisinin Beşiktaş ile böyle bir yolculuğa girmesi, bizim için özel bir anlam taşıyor. Sadece bir marka birleşmesi değil. Bundan dolayı çok mutluyuz. Beşiktaş, güzel bir sezona başlayacak. Sezona başlarken taraftarıyla Türkiye’nin ve Avrupa’nın en güçlü takımlarından biri olarak mücadelesine devam edecek. Taraftarımızdan geçen sene yarattıkları coşkuyu bu sene de yaratmalarını rica ediyorum” diye konuştu.

Hüseyin Yücel: Beşiktaş böyle şeylere yeltenmez

Törende söz alan Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel Galatasaray’ın askıya alınan sponsorluk anlaşmasını hatırlatarak kulüplerinin böyle şeylere yeltenmeyeceğini belirtti. İşte Yücel’in sözleri:

“Ülkemizin en değerli markalarından Fibabanka’nın bizimle olması gurur verici. Sadece sportif alanlara değil, diğer alanlara da temas edeceğiz. Ülkemizin önde gelen, çok önemli markalarıyla iş birliğine imza atıyoruz. Maalesef son günlerde izliyoruz. Yasal sürece taşınmış olsa da ne idiğü belirsiz 3-4 gün önce kurulan şirketlerin anlamsız derecede rakamlarla sponsorluk anlaşmaları imzaladığını görüyoruz. Bu anlamda Beşiktaş bu tür şeylere yeltenmemiştir, yeltenmeyecektir.”

Fenerbahçe derbi öncesi karaborsaya savaş açtıFenerbahçe derbi öncesi karaborsaya savaş açtı

10Haber bültenine üye olun, gündem özeti her sabah mailinize gelsin.